duminică, 25 aprilie 2010

Carmen Harra


M-a izbit un titlu din Libertatea, un citat din Carmen Harra, parapsiholoagă, ghicitoare, clarvăzătoare si ce-o mai fi ea: "Voi şti cu o săptămână înainte ca seismul să se producă".
Ce aparat minune, ce descoperire ştiinţifică fenomenală, ce revelaţie o fi avut tanti asta încât să poată să prevadă cu atâta precizie când, unde, la ce oră va avea loc un cutremur de pământ? O fi expertă în fizica pământului, de clasă mondială! Armate întregi de fizicieni, geologi, seismologi muncesc degeaba şi sunt plătiţi degeaba în întreaga lume: nu-s în stare să prevadă un cutremur decât cu câteva zeci de secunde înainte ca acesta să se producă, fac milioane de calcule...şi Carmen Harra spune şi cu ochii închişi, fără seismograf, fără calcule când şi unde, şi mai ales, la ce oră! Fabulos! Fenomenal! Propun să-i dăm un titlu academic.

Institutul Naţional de Fizica Pământului nu mai are nici o utilitate, o avem pe Carmen Harra! Îi plătim degeaba, ia să-i tăiem de la buget, că doar e criză!

http://www.infp.ro/ro/static/laboratoare-predictie

Pe site-ul oficial al doamnei ni se spune (cu modestie) că a fost o cântăreaţă renumită în Europa tinereţii ei. Cine a mai auzit de Trio Expres? Cântau atunci ceea ce astăzi se cheama "cover-uri"...

2 comentarii:

  1. Mie mi se pare o impostoare, ma enerveaza de cate ori o vad invitata pe la Pro tv, facand pe marea prezicatoare, pana la urma are succes pentru ca multi se lasa pacaliti, altfel nu imi explic de ce o tot invita...

    RăspundețiȘtergere
  2. Din lipsa de subiecte probabil. Oricum e oribila. Machiaj exagerat, bijoux-uri exagerate, auriu, argintiu, bronz. O tzatza cu ifose.

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...