marți, 3 august 2010

Din nou despre... Carmen Harra

     În "Libertatea" de astăzi (ieri, 02 aug 2010), Carmen Harra ne spune: "Am primit ameninţări cu moartea de la români". Nu mai comentez cât de adevărate sau false sunt ameninţările despre care povesteşte dânsa, se găsesc destule persoane care sunt capabile de orice gest necugetat la adăpostul unui nickname.
     Te pomeneşti că o copleşeşte “povara” aşa-zisei celebrităţi şi "greutatea" propriului nume? În declaraţia respectivă, preluată de pe profilul de pe FB al doamnei, aceasta este surprinsă de faptul că a primit peste două sute de ameninţări cu moartea (a stat sa le numere!!!) din România, deşi ea nu mai locuieşte în ţara de mai bine de douăzeci de ani. Irelevant domiciliul ultimilor ani, atâta timp cât ea încearcă din răsputeri să înlocuiasca omniprezenta muscă, cu tot felul de declaraţii năucitoare. Sunt consecinţe ale “premoniţiilor” ei! Dacă până acum nimeni nu şi-a amintit că există această doamnă, nimeni nu s-a mai gândit la faimoasa formaţie "Trio Expres" şi nici măcar nu a sesizat cineva că s-a destrămat, a simţit ea, aşa, după douăzeci de ani, nevoia arzătoare sa ne împărtăşească puţin din aptitudinile ei paranormale şi spiritul ei vizionar...
    
     Las-o moartă că măcăne, cucoană! Oi fi tu faimoasa prin State, poponeaţa ta s-o fi odihnit pe aceeaşi bancă pe care s-au aşezat multe poponeţe prezidenţiale, dar stai linistită, tanti: nu se ia nimic de pe banca aia, la fel cum nu se ia nici de pe canapeaua lui Măruţă!
     Dumneaei se mândreşte cu titlul de "doctor". Ce o face pe femeia aceasta să se considere o valoare atât de indispensabilă României, cu tot cu doctoratul ei? Tupeul fără margini şi iluzia că dacă a dat cu nasul de America şi a rezistat acolo 20 de ani este o somitate ceva... Ghişeftul ăsta de l-a pus la cale pe plaiurile natale, e fumat la noi de multă vreme, şi dacă numele ei nu cuprinde un titlu precum “regina absolută”, “unicata”, “adevărata”, degeaba se străduieşte să-i dea lustru universitar.
     Căutand pe internet numele cucoanei, găsesc http://carmenharra.ro/  http://www.carmenharra.com/, lansat de curând si dispărut între timp ;) ; chiar primeşti o reducere de 40% pentru o consultaţie de 10 minute! Fantastic! Consultaţia s-o face live pe FB, via e-mail, vine ea aici în ţară special pentru asta (că de mutat înapoi nici vorbă)?

     De aici aflăm că are o diplomă în filosofie şi una în filologie, că are doctorat în hipnoză si vindecări alternative,  în psihologie clinică ( She decided to sharpen my metaphysical skills by attending Albert University and earning a Ph.D. in Hypnosis and Alternative Healing. Afterwards, she attained a Ph.D. in Clinical Psychology..”), dar şi că este o ghicitoare. Parapsiholoagă, clarvăzătoare, ghicitoare. S-a descurcat femeia când s-a văzut în State, a pus pe roate o afacere de consiliere, i-a mers bine, şi probabil că îi merge în continuare, din moment ce îşi extinde biznisul şi la noi. Asta e! Cu ce se laudă? Cu invitaţia la Măruţă şi la câţiva entertaineri de prin Americi… Performanţele? Delectaţi-vă cu paginile de internet ale doamnei, în mod special cea în limba engleză. “Undeva în Transilvania”, aşa trebuie să înceapă orice poveste cu vrăjitoare… ca să prindă la americani.

7 comentarii:

 1. :)) or fi fost rudele lu petru (sotul madalinei manole)..:))

  RăspundețiȘtergere
 2. Las' ca parca vad ca maine-poimaine are si ala emisiune la tv...

  RăspundețiȘtergere
 3. oare de ce nu m-ar mira?..eventual sa isi caute jumatatea sau sa aibe cine stie ce emisiune de 2 lei gen acces direct

  RăspundețiȘtergere
 4. ma gandeam eu unde ai disparut, dar ai revenit cu acelasi stil.
  Despre escroaca de carmen harra...nici 2 bani nu merita previziunile ei si nu ea este fraiera , ci noi, tara asta care e dornica numai de senzational si hraneste si alimenteaza toti stupizii si neinteresantii din lume.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sau poate nu mai stie bine romaneste si n-o intelege p-aia cu "sa mori tu!" si a luat-o drept amenintare cu moartea =)) =))

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce usor e sa-i fraieresti pe romanii din Romania laudandu-te ca ai studii superioare obtinute in America pentru ca romanilor le e mai dificil sa inteleaga cum e sistemul de invatamant din America...si asta e foarte normal, e alta tara, alt sistem de invatamant.... Am gasit pe net un (de fapt mai multe) curriculum facut de Carmen Harra si ea listeaza ca a obtinut doua doctorate (PhD) in hipnoza si tratamente alternative, unul de la Albert University si celalalt de la Somerset University din New Jersey. Ce e interesant e ca aceste universitati nu apar nicaieri pe google, nu au website-uri, sunt ca si inexistente. Lucrez in mediul academic si pot sa va spun ca la noi in Statele Unite absolut toate colegiile/universitatile au website, acolo are fiecare student contul lui, prin care studentii comunica cu profesorii, au materiale online pentru studiu, au teme care se pot face numai online, au acces la contul de student, la note, la fisa matricola, la consilierul personal...ideea e ca nu se concepe invatamant in America fara resurse online si website al universtitatii, etc. Pur si simplu nu se mai poate in ziua de azi ca o facultate sa nu aiba website. Mai mult decat atat, la o cautare simpla pe google apar multe website-uri care listeaza facultatile absolvite de doamna Harra ca fiind nimic altceva decat mari tzepe pentru ca platesti o suma de inscriere si probabil niste cursuri doar de forma (daca le-oi face si pe alea) apoi ti se da o diploma fara nici o valoare, care nu e recunoscuta in lumea academica nu numai pentru ca facultatile nu sunt acreditate, ele sunt practic inexistente. Puteti cauta si singuri pe google dupa cuvinte ca "fake doctorate" sau "Albert University phony" si o sa aflati ca diploma doamnei Harra este 100% falsa si fara nici o valoare. Nici macar nu are dreptul sa profeseze in baza acestor diplome. Aici in America universitatile absolvite de doamna Harra nici nu exista si asta poate verifica oricine pe siteul guvernamental al ministerului invatamantului din America.

  RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...