vineri, 5 noiembrie 2010

Botezatu strikes back

     Mădălin Ionescu a plecat de la Antenă. A găsit un locuşor călduţ la Kanal D, rămâne de văzut dacă ştie să-l păstreze. Nu ştiu ce succes ar avea noua lui emisiune fără promovarea din ziarele “de scandal”. Dacă nu erau titlurile din ziare, habar nu aveam că Bote în loc s-o tăvălească p’aia de-a câştigat-o la bambilicii de la Antena 1 (emisiunea “Burlacul”), se ceartă cu Mădălin Ionescu la telefon. Cică supărarea tinerei speranţe a modei românesti, în prezent holtei bătrân, vine de la un filmuleţ pe care l-a difuzat Mădălin în emisiune, în care Bote nu făcea nimic. Merge acas’ însoţit de angajatul lui.

     Din reacţiile lu’ Botezatu, este foarte limpede că atâta vreme cât este plătit permite oricui să spună orice despre el, ba chiar contribuie şi el la construirea poveştii respective, iar Kanal D nu l-a plătit. Probabil că Botezatu nu mai face diferenţa dintre regiile lui şi ale celor cu care bate palma, şi paparatele care îl trage-n poza pe bune, fără să fie sunat şi chemat.
     Până la urmă, Botezatu rămâne un ţopârlan cu aere de domn, şi nu se deosebeşte cu nimic de piţipoancele care, pentru că îşi permit o poşetă de firmă şi o ţoală de designer, chiar cred că au şi intrat în lumea bună, şi că fac parte din acea categorie. Indiferent ce s-ar fi insinuat pe marginea acelui film difuzat în cadrul emisiunii lui Ionescu, Botezatu a reacţionat fix ca un huligan homofob, şi nici măcar nu merită să se mai vorbească despre el, pentru că tot lui i se va face un imens serviciu.
     Eu oricum am considerat întotdeauna că este un păcălici, un marţafoi gelat, dar acum – deşi nu este prima dată când are asemenea reacţii, poate nu atât de virulente, dar a mai reacţionat astfel şi în alte situaţii – arată cât de căcăcios este. Ce ma deranjează în mod deosebit, este ploaia de insulte îndreptate către persoanele cu altă orientare sexuală, mulţi dintre colegii lui din modă – chiar foarte mulţi dintre ei, mult mai faimoşi, inspiraţi, realizaţi şamd, decât va fi vreodată Botezatu - nefiind straight. Eu sper ca toate mizeriile pe care le-a spus despre publicul său, despre gay, despre români, să aibă ecou şi în rândul clienţilor şi colaboratorilor săi.
     Mâine probabil, vom auzi că i s-a făcut rău şi a ajuns la Urgenţă, pentru că o să-şi amintească subit că suferă de o boală incurabilă, care s-a agravat pe fondul supărărilor provocate de Mădălin Ionescu, şi Mădălin Ionescu o să aibă remuşcări şi o să meargă în genunchi de la Kanal D până la patul lui, unde o să implore cu lacrimi în ochi iertarea… Dar el, îşi va reveni spectaculos, după care va anunţa că i-a mai crescut o “mingiuţă” în talpă, şi o puţă suplimentară, şi se va ţine de promisiunea făcută, de-a le regula nevestele şi amantele celor care cred că este gay, după care, dacă tot a adus vorba de f_t_t, o să-i f_te o poşetuţă peste ochi lui Mădălin. Numa’ ca sa ne demonstreze că el este foarte bărbat. Probabil că aşa scapă un bărbat adevărat din situaţiile nasoale: dacă nu-l duce capul să scoată o replică inteligentă, decentă, înjură golaneşte, se încuie în casă supărat pe lumea ticaloasă şi nu mai vrea să vorbească cu nimeni.

     Eu nu mai scriu nimic despre el, pentru că nici măcar amuzant nu mai este. Pe scurt, ce-a zis Botezatu aici.

2 comentarii:

  1. Nici eu nu-mi puteam asterne mai bine gandurile pe o hartie virtuala! Perfect de acord cu tine! Cred ca este vina noastra ca l-am supraestimat, l-am ridicat pe un piedestal cand locul lui era de fapt sub pantof.
    Crede ca daca umbla in slapi LV sau costum Dior sau blugi CK sau ce alte initiale mai are pe el este superior tuturor, dar nu se deosebeste cu nimic de un golan din Ferentari care isi ia mucii pe maneca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar cred ca merita daramat putin, ca prea i s-a urcat la cap celebritatea, desi e mult spus "celebritatea". Fara o pitipoanca atarnata de el, si fara un scenariu creat de PR-ii emisiunilor, e vax, nu exista. El singur, nu face rating pentru ca nu are cu ce, nu intereseaza pe nimeni, si cred ca ar trebui sa-i amintiti treaba asta.

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...