sâmbătă, 9 octombrie 2010

Iri şi mimozele; 1-0 Moni - Fufe

     A apărut din neant un filmuleţ cu Iri şi două fete cucuiete… Povestea zice că fetele s-au supărat că domnul Iri a fost porc: la club, când le-a agăţat (sau ele s-au agăţat de dânsul, după cum a spus una dintre cele două piţi mai tarziu), era Iri Fermecătorul , un cavaler manierat, iar când au ajuns acasă la el, a uitat de maniere, şi pe nepusă-masă, le-a invitat să se dezbrace şi să presteze. Ştiau şi ele că nu le cheamă să le pună poveşti la pick up şi diafilme, dar… aşteptau fetili să le invite omul la masă, să pupe şi guriţili lor o beutură fină, nu aşa, hop-ţop, dezechiparea: să le zică “jos textila” şi să mai fie şi hotărât, sigur pe el şi pe notorietatea lui! Dacă ezita şi el puţin, şi se extazia la gândul că aşa frumuseţi rare îi calcă pragul, sau dădea în bâlbâială, se executau şi singure…
     S-au gândit ele să se răzbune pe porc, să-l filmeze şi să arate lumii cât de rău a fost cu ele, dar şi cât de rele sunt ele dacă vor. Şi uite că au vrut: au dat filmuleţul mai departe şi pentru că n-a fost de ajuns l-au umilit şi mai tare zicând că Iri o are mică! Vaaai, vai, ce i-au făcut-o ele lui Iri si lui Moni!
     Una dintre paraşute zice, fără să o întrebe cineva: “pe o scară de la 1 la 10, ca să nu fac comparaţie cu altcineva, i-aş da, cu indulgenţe, un 5”… Pe urmă, fufa zice că Iri a devenit obraznic, nesimţit şi că dacă ar fi ştiut cum să pună problema nu s-ar fi ajuns acolo. Din bâlbâielile celor două emise în duet se înţelege şi că au luat ceva bani pe filmul ăla… En fin, două tute care nici ele nu ştiu prea bine ce-au vrut să facă, nici nu prea îşi dau seama ce-a ieşit; de fapt ele voiau să păstreze filmul pentru ele, ca să mai râdă la Crocodil, dar nu se ştie prin ce mister, filmul a ajuns la Cancan.
     Se găsiră tolomacele să se ia de Moni, la “Acces Direct” că cică ea trebuie să se gândească cu câţi a umblat până la Iri, înainte de-a le zice lor că-s aventuri de-o noapte. Cât de rău mi-a părut de Moni că n-a ştiut să le închidă ciocurile pupezelor! Păi ce-are sula cu prefectura şi ştampila primăriei cu coada vacii? Care-s iepele care dădură iama în ograda omului, şi care-i nevasta? Pe urmă, dacă n-au stat fetele la coada ei ca să-i contorizeze aventurile, chiar nu contează cu câţi a umblat Moni până să se mărite, dacă Iri a luat-o, e treaba lui dacă are chef să-i numere curtezanii sau nu-l interesează deloc subiectul. “Aventurile” de prin ziare le ştim şi noi, şi tot nu putem să ne jurăm pe roşu că e adevărat ce s-a scris, sau cât le-a ieşit Columbenilor din colaborarea cu revistele, ziarele şi televiziunile cu care au bătut palma.
     Concluzie: lu’ blonda lu’ Iri ii pute gura, Iri o are mică, blondele au plecat nesatisfăcute şi ofensate că Iri este un Crocodil tupeist.
     Concluzie’: până la urmă, prost au picat cele două tute, pentru ele sunt paraşutele care au agăţat un bărbat însurat, i-au dat târcoale, şi când s-au terminat târcoalele, au început să strige că-i viol…
     Concluzie’’: bărbaţii e porci, da’ unele femei îi merită din plin.
     Concluzie’’’: există şi curve proaste.

P.S. Fun[ny] fact: una dintre paraşute povestea cum au tras ei la măsea de încălzire, dar a avut grijă să se scuze că ea nu a băut pentru că urma un tratament, însă amica ei a consumat cot la cot cu Iri. Am putea spune că făcea Penicilină intramuscular pentru o BTS, dar, iarăşi, nu ne putem hazarda. Totuşi, fata a considerat necesar să menţioneze că ea nu a băut, dar nu i s-a părut nepotrivit să meargă în toiul nopţii în casa unui bărbat căsătorit. Mi-a plăcut Moni de data asta. Plus că e mai frumoasă decât ciumăfăile astea!
Fufa 1:


Fufa 2:



Cu feţele astea le înţeleg foamea de bani. Mi se pare mie, sau Venusele împart aceeaşi ojă?













Sursa Foto: Antena 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...