vineri, 17 august 2012

Produse Balea - Demachiantul bifazic

Sursa foto: http://www.dm.de
     In blogosfera am citit prima data despre demachiantul bifazic Balea, cel care se gaseste numai in magazinele DM. Iar ma gandeam ca-s ultima persoana de pe fata planetei care n-a vazut, n-a incercat, prea-l lauda toata lumea de bun ce e. Magazin DM nu aveam aproape de casa atunci cand mi s-a pus pata pe el, asa ca sora-mea mi-a facut hatarul: mi l-a cumparat. Pe de-o parte ma gandeam ca la cat de laudat e, mari vise si sperante sa nu-mi fac, dar m-am indurat in cele din urma, prea erau multe pozitive, m-am gandit eu ca un sambure de adevar o fi. Eticheta il recomanda pentru inlaturarea produselor de machiaj cu rezistenta mare, waterproof bla, bla. N-am stat prea mult pe ganduri, am zis ca daca-l iau si-mi iau teapa, n-ar fi prima data, si cum nu-i scump, am riscat, mai ales pentru ca eu sunt adepta produselor rezistente la transfer (ruj, mascara etc), destul de greu de "sters".


     Cu multa vreme in urma, aparuse un demachiant bifazic la Avon, dupa a carui folosire, literalmente plangeam, ma usturau ochii ingrozitor,  da', na, sufera baba la frumusete. Pe vremea aia nu erau prea multe produse de gen, si, ca de obicei, Avon gaseai pe toate drumurile, preturile nu erau mari, si ma multumeam cu ce gaseam in catalog, astazi am de unde alege, asa ca imi permit sa fac mutre :)
     Revenind la Balea, am numai cuvinte de lauda si-l recomand oricui imi cere parerea. De folosit e simplu: agiti bine flaconul (100 ml), picuri pe discheta demachianta, plasezi strategic discheta pe pleoapa, unde o lasi sa se odihneasca pret de cateva secunde, dupa care stergi apasand usor. Si se sterge. Tot. Mie o discheta imi ajunge atunci cand port un machiaj lejer (aproape ca numai d-asta port). Folosesc mascara atat waterproof, cat si regular si nu ma plang deloc. Mascara regular (fara vreo rezistenta deosebita) e floare la ureche pentru DBB. L-am folosit numai pentru demachierea ochilor, asa ca un flacon "tine" o vesnicie: este spornic.
     As avea de reprosat doar pelicula grasa, uleioasa pe care o lasa pe piele, dar zilele astea nu m-am mai grabit si am observat ca dispare, pielea ramane catifelata, hidratata, este absorbit [nu am un ten cu probleme deosebite]. Sigur, folosit in cantitate mare, e posibil sa nu se intample treaba asta, dar cine incarca discheta pana curge din ea, ori pana ii balteste pe fata... (Sa nu fiu capra cu sorici, am folosit uneori lotiunea micelara Ivatherm, care a "spalat" ceea ce am considerat eu ca-i surplus).
     Una peste alta, pretul e ok pentru mine (zgarcita din fire, ori atenta cu buzunarul meu, cum va suna mai placut urechii), aproximativ 7 lei, 6,99 ca sa fiu precisa, face ceea ce promite atunci cand il folosesti corect, inodor, bicolor, bifazic, nu ustura ochii. Sigur, la un machiaj mai incarcat, am folosit o cantitate mai mare din acest produs, mai multe dischete, dar tot nu vad un minus in asta...

     Mi-e lene sa fac o poza  (gasiti destule pe net), asa ca o sa contopesc ingredientele asa cum le gasesc pe eticheta: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Isopropyl palmitate, Panthenol, Sodium chloride, Potassium phosphate, Polyaminopropyl biguanide, CI 61565.



     Nu o sa fac o postare separata pentru asta, pentru ca nu-i vad rostul, asa ca spun si ce dischete demachiante folosesc: cumparate tot din DM, Cleanic, pachetul de 120 de bucati, 4,99 lei. Mie imi plac pentru ca sunt moi, pufoase, nu au si nu lasa scame, fibre, firisoare (le folosesc si pentru unghii), nu contin fibre aspre care sa zgarie pielea.

Un comentariu:

  1. Daca am ocazia o sa il incerc si eu, suna tentant, recomandarea de dischete e bineveinta pentru ca nu stiu cum se face dar mereu le iau pe alea care zgarie (nu intotdeauna cele mai ieftine, dar nici cele mai scumpe) :*

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...