vineri, 9 iulie 2010

Mihaela Tatu

     Pe Mihaela Tatu n-am văzut-o niciodată “de aproape”; la TV pare micuţă de statură, îndesată. Cozonacul când îl pui la dospit, îl acoperi cu un ştergar mai mare. Ea n-a găsit ştergarul potrivit sau croitorul a fost hoţ. Nu-i o femeie urâtă, doar că îngroaşă rândul acelora care cred că numărul de primăveri le scoate din cursă, că trecerea anilor se poate ascunde sub haine prea tinereşti. O, nu!

     Dom’le, aţi văzut vreodată “Murder, She Wrote”, în româneşte “Verdict: crimă”, cu Angela Lansbury?   Avea vreo 60 de ani când a început seria asta, care a ţinut 12 ani. Arăta impecabil: nişte ţinute fabuloase, potrivite cu silueta, cu vârsta, cu ochii şi părul, cu ocazia. Mai mult de atât, în particular este la fel de bine îmbrăcată, fără ca persoana A.L. să fie eclipsată de ţinutele pe care le îmbracă, hainele şi podoabele sunt alese cu gust, o pun pe ea în valoare, nu statutul ei de monstru sacru al televiziunii, si nici averea pe care o deţine. Eleganţă discretă, bun gust, rafinament, stil, prestanţă.

     Revenind la Tatu, regăsiţi la ea o fărâmâ din A.L.? Bine, sigur că veţi spune că nici nu se pot compara cele două, ceea ce este just. Nu se poate spune, însă, că megastarurile autohtone nu se pot inspira de undeva, nu pot găsi un model contemporan de succes. Bine, pe lângă Tatu sunt destule doamne trecute binişor de prima şi de-a doua tinereţe care se mint singure că dacă fizicul mai păstrează ceva din fotografiile de la primul buletin, iar faţa este atent îngrijită cu pomezi scumpe, vestimentaţia tinerească le avantajează…

     Penibilă, ca şi prestaţia ei din “La hanu' lu' Tatu”. Este atât de smiorcăită, miorlăită… mai falsă decât un pian dezacordat şi Andreea Marin la un loc.

PS: Mihaela Tatu are 47 de ani, A.L. avea 64 în poza asta...

Un comentariu:

  1. Aoleuuuu!! Ca bine zici! Nu cred ca exista personaj mai nesuferit si mai penibil decat fiinta asta in toate televiziunile din tara asta. Nu are deloc simtul ridicolului si da, este o miorlaita de mare clasa. Crede ca daca vorbeste pe tonu ala de-ti vine sa-ti iei copiii la bataie, este mai interesanta, mai..inocenta, candida..nu stiu cum vrea sa para, dar tare nesuferita mai e!

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...