luni, 6 septembrie 2010

Cocoşilă i-ar fi zis: “Eşti prost, mănânci căcat!”

     Văd la tv ştirile cu bărbatul care, cu ceva vreme în urmă, şi-a batut prietena nu numai cu sălbăticie, s-a folosit chiar de pumnii şi picioarele din dotare, iar acum aflat în libertate, a mai caftit pe cineva. Cică a fost eliberat de judecători. Zic si eu: ăia cand au făcut facultatea de drept şi au ales să se facă judecători, probabil că ştiau şi ei c-o să-i bage pe unii la bulău, iar ăia n-o să fie tocmai fericiţi, o să-i înjure de mamă, de alte neamuri aflate încă în viaţă sau nu, o să-i ameninţe, o să-i şi hărţuiască, dar şi-au asumat riscul ăsta, şi tot s-au făcut judecători.
     Acu’ vine lipsă de păr peste tărtăcuţa lustruită, şi le taie 25% din salariu, că e foame mare la buget, şi numai aşa se poate acoperi gaura. Proşti să fie ăia să mai bage infractorii la bulău din sete de justiţie, din pasiune, şi pe degeaba. Când ăla scapă şi vine după mă-sa, după fiica-sa, după toate neamurile lui, cu cuţitarii şi cu baragladinele înfuriate, cum dracu’ să mai ia ăla poziţia justitiarului? Se şuşu pe ea de justiţie şi pe el de cod civil, penal şi care cod de legi o mai fi, îşi ia picioarele la spinare, dacă statu’ se şuşu pe ei.

     Eu sper să vina ăla, şi altii ca el, cu băta în mână, după toţi neprihăniţii ăştia care se jură că n-au furat ei, n-au vândut ei, numa’ din afaceri cinstite au făcut bani, iar noi ăştia de pontăm cartele magnetice dimineaţa şi alergăm cu limba scoasă după autobuz, sau ne înghesuim ca paiele în baloţi , numai să nu pierdem cursa că ne taie ăia 5 minute din ziua de lucru, suntem nişte flămânzi invidioşi, care pentru că n-am fost în stare de mai mult îi invidiem pe ei şi le dorim răul.
     Să dea naiba dacă iese un curajos d-ăsta de zice el că tre’ sa fii doctor şi cu 25% mai puţin la salariu, tre’ să fii poliţai comunitar, sau militar, sau luptător anti-tero, sau judecător, funcţionar, profesor, orice, cu 25% mai puţin la salariu, să muncească la fel ca ăştia de i-am inşirat eu. Mori pentru “patrie”, şi pentru alţi tolomaci care acum te arată cu degetul pentru că tu te uiţi la bani, şi-ţi amintesc ei, lupii moralişti, că te-ai jurat pe mă-ta şi pe tactu si pe ce ai tu mai sfânt când te-ai facut poliţai, sau doctor sau ce judecător te-ai facut tu, să faci tu ce faci în meseria ta, că şi loazele alea de miniştri şi senatori, şi deputaţi s-au jurat pe roşu să apere ceva. Or fi interesele celor care i-au propulsat…

     De douăj’ de ani încoace, guvernare după guvernare, aruncă pisica moartă de pe un gard pe altul, nimeni n-a greşit, nimeni n-a furat, dar toate merg din rău în mai rău, toţi au fost atât de capabili, dar ce să vezi, alţii le-au pus beţe în roate şi le-au făcut de urât, moşmoane. Care mă-sa alţii, că toţi au ajuns, prin rotaţie, ba la putere, ba în opoziţie, iar ăia care n-au ajuns prin ziare şi nici în top 300, sunt modeşti: îi folosesc pe ăştia cu notorietate, şi îşi văd de biznisuri…
     Măi, a naibii mâţă, taman când a venit rândul lui Băsescu s-a gândit ea să înceapă să duhnească, da’ el săracu’, e nevinovat, aşa a găsit-o, şi ce să vezi, când a vrut şi el s-o cosmetizeze, să dea cu nişte formol, a venit şi nenorocita asta de criză, şi afurisitul ăla de Tăriceanu, care a fost înaintea lui Boc, a ciordit sticla cu formol. Ăia de dinaintea lui sunt de vină!

§

     Să distrugem simbolurile comuniste! Au distrus proştii-pământului grajdurile CAP-urilor, s-au bucurat la 5 metri de ţeavă de plumb, o roabă cu ţigle şi patru dale de ciment pe care le-au cărat în curte să-şi facă potecă pân’ la buda din fundu’ grădinii, au venit apoi băieţii ăia, anticomuniştii, revoluţionarii, care nu mai suportau să vadă atâtea simboluri ale comunismului, şi au cumpărat pământul fost al CAP-ului cu ce-a mai rămas în picioare, pe te miri ce şi mai nimic, şi uite-i azi mari fermieri, iar pe tăntălăii ăştia de răsculaţi cu deştu’ în gură, rupţi în cur, cu rate la maşină, la casă, la aspirator, la rochia de mireasă, sau la un telefon mobil , sau la doi metri sub pământ, şi copii lor sclavi pe plantaţiile mai capitaliste decât ale noastre, prin Spania, Italia, sau pe unde şi-a înţărcat Dracul copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...