sâmbătă, 18 septembrie 2010

Toamna se îmbracă iepuroaicele

Citesc şi eu bârfele despre petrecerea Playboy: bărbaţii cam dezamăgiţi că iepuroaica MC a fost prea îmblănită şi au dat banii degeaba. Iok piele de bunăciune, iok silicoane cât salteaua de plajă! Atâta minte n-au avut şi ei: ce iepuroaică falită, cu capul (încă) pe umeri, îşi lasă blana pe unde-apucă în prag de iarnă? Au confundat-o cu profesoara lui Bulă, care în urma recentei măsuri guvernamentale de reducere a salariilor cu 25% n-a mai avut bani de hăinuţe, şi de astă-vară umblă îmbrăcată cu câte-o frunză prin părţile esenţiale, iar Bulă pofticiosul, abia aşteaptă să vină 15 septembrie, să-i cadă frunzele lu’ Doamna… Nuuu, guguştiucilor, o fi ea mai trecută, da’ nu se vinde aşa de ieftin iepuroaica de împrumut!
Cică a refuzat să se tragă-n poză cu invitaţii şi să se plimbe printre ei, încălcându-şi promisiunea iniţială. După mine, asta s-ar traduce cam aşa: toţi juveţii pofticioşi de Dorobanţi, se aşteptau ca aia să se plimbe printre ei semi-nud, cu bentiţa cu urechi de iepure şi puful ăla la poponeaţă pe post de coadă, iar ei s-o bulăneasca în voie, că doar au plătit…

Dacă madama nu era cu-n picior în gura Fiscului, şi cu al doilea în criză (a vârstei, desigur), nu ar fi păşit ea pe plaiuri Dâmboviţene nici în zece mii de ani iepureşti…

Cică sunt nemulţumite şi iepuroaicele noastre: şi-au lăsat blăniţa la intrare, şi acum fac Penicilină. Să fie vremea friguroasă de vină?

Un comentariu:

  1. Cred ca imbecilitatea pur romaneasca este de vina, mintea in gusta si in urma, prostia si lipsa de educatie!
    Le-a tras-o Pamela! :))) Hahahha, la figurat, desi eu sperau ca va fi la propriu! Tantalaii de Dorobanti au strans euro de la euro si credeau ca le va pica ceva celebru in brate, insa s-au ars fraierii! Ce ma bucur :))

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...