duminică, 6 februarie 2011

Simona Sensual

Mare vedeta, diva, celeb blonda si care nu-i a lu' Bote. Nu se stie a cui mai este. S-a pripasit si ea pe la o antena, si face ce stie ea mai bine (vorba vine, ca abia leaga doua vorbe printre tuguieri de botic roz, printre grimase si alte mofturi), se plimba prin cluburi de noapte si isi irita interlocutorii.
Ma uitam la Cireasa de pe tort, o reluare de prin 2000 toamna, de la Prima, si o vazui p-asta oaspete in casa lu' Vijelie. Avea o mutra acra de ziceai c-au pus-o aia sa stea intre boschetari, nu intr-o casa de oameni. Mai nene, deci toata stima pentru Vijelie si rabdarea lui de gazda, ca io cre' ca-i puneam troaca in san, ca tot era ea cu tatele p-afara (doua torpile pleostite pe burta), si-o trimiteam unde si-a intarcat dracu' copiii cu toate fitele ei de aristocotofana blonda. Cre' ca se crede mama zanelor de la Victoria's Secret, si a gospodinelor din clubul lu' Martha Stewart, ca nimeni nu-i bun pentru ea, ea le stie pe toate mai bine decat oricine.
Asaaa, deci am cautat niste poze cu zana, si n-am gasit decat d-alea secsi si fotosopate la maxim, de puteam sa jur ca arata beton, si-i carnea tanara de pe ea tare ca piatra, decat ca o vazui si la antena, boita, spoita, tencuita si roz, dar flescaita ca o leguma trecuta. Si e nascuta in '83, deci are 28 de primaveri. Traite intens. Eeee, ea arata binisor, fata o strica.
E stearsa si decolorata de zici ca bea numa' peroxid... tatele, ca p-alea chiar nu pot sa le trec cu vederea nici daca vreau, ca nu ma lasa ea: nu poarta sutien decat cand vrea sa para si mai secsi, iar cand poarta, si le suie-n amigdale, si ala de obicei nu este pe sub haine, e pe langa, da p-afara, de nu mai stii care dracului ii mai este anatomia... Cand nu poarta sutien i se lafaie pe sub bluza, mai spre burta, pe burta, pe la subtioara. Obraznici si neascultator... de flescaiti. Nici nu trebuie sa deschida gura, ca daca deschide gura... Nu poate ea sa taca, tre' sa-si dea cu parerea (poate emite cugetari despre orice, am mai zis), si are un glas la fel de melodios ca al unei instalatii pentru pomul de Craciun cu bateriile pe duca. Si cica ar fi si cantareata. Da-o dracului de treaba, ce dictie, ce ore de canto, ea s-a nascut talentata si olimpica la mate. Nu i-o fi rusine cand e plin youtube cu mostre de prostie de la ea? Nu i-e rusine, ca cica e lumea rea si o pune in ipostaze naspa, de fapt ea e doar timida (vorba vine: e atat de ingamfata, nu se asteapta s-o ia cineva la scuturat, pentru ca inteligenta si frumusetea ei trebuie sa lase mut de uimire pe oricine), si nu ramane fara piuit pentru ca n-are o replica inteligenta. Ce sa-i faci, fata, daca n-ai si tu bani de PR, sa ceri intrebarile pe mail si sa raspunda altul, inteligent. Si raspunsul, si altul... A, am uitat, cine-i Simona Sensual, ca sa aiba nevoie de un PR? Ce vinde?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...