joi, 21 aprilie 2011

Bambi

     V-ati gandit voi, probabil, ca nu despre capriorul lui Disney intentionam sa scriu. Muuulta vreme m-am tinut sa nu scriu despre ele, dar nu stiu ce-i veni unei prietene sa-mi trimita pe mail un videoclip d'al fetelor. Mnoh... mai multi de "asa nu" la un loc nu cred sa mai fi vazut pana la ele, da' sa zicem ca-i amplificat efectul pentru ca sunt doua. Doua siliconate, doua buzate, doua fardate cu aceleasi farduri (aceleasi culori), rujuri, rimeluri... Adica, de ce sa cumpere chestii diferite cand postesc toate cele? Bani in plus... Videoclipurile alea parca ar fi facute cu camera ultraperformanta a lu' taticu', atunci cand au fost in vacanta pe nu-stiu-unde, ca sa imbine si ele utilu' cu placutu', hainele de pe ele sunt la fel, de zici ca lu' una i-au facut tzoalili din ce-a ramas de la ailalta... Cei trei R... Ce cosmar!
Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine de ce se trage singura de par blonda (da' tot videocliipu' nu asa, un cadru-doua) si de ce se freaca bruneta de stalp (aici si aici)?
     Maica care faci gogosi (vorba vine, ca mama nu face gogosi, si nici eu nu ma omor dupa ele), cum stau nimfutzelele cu toacele infipte in iarba si dau ori din dos, ori din crengi. Acum pot sa jur ca am vazut niste plante care au dansat pana au cazut din ghiveci!
     Uite colea niste poze de pe la cantarile lor. Cum dracu' sa-ti dea prin gand sa te duci la o nunta imbracata in rochie lunga si alba?

5 comentarii:

  1. s-a impartit Cruella in doua.. una alba, alta neagra:)) s-au uratit groaznic astea doua. Videoclipurile lor sunt numai cu ele pentru ca sunt prea narcisiste :)) Urate foc!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Miuri - tare asta cu Cruella :)) Ai dreptate: narcisiste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Plangeam cand le vedeam... impreuna :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Nu stiu, parerea mea ca sunt tot felul de tzoape in showbiz, dar macar sunt tot felul de stilisti care le mai scot din ceata, dar astea chiar nu asculta de nimeni, sau le fraiereste vreun stilist manelist:)). Faza e ca aia mica deja si-a gasit sufletul pereche si s-a asezat la casa ei, poate in urmatoarele videoclipuri o vedem cu bluze pana in gat :)) Parca Cristina Rus a facut asta...dupa ce s-a maritat a venit sa cante la emisiuni cu haine de biserica:))

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...