miercuri, 6 aprilie 2011

Femei si curbe (iubiti si celulita)

1
3

2

     M-a tampit formatarea asta de la Blogger... sau poate n-am gasit eu gadgetul potrivit, fug toate pozele de colo-colo, numai cum vreau eu sa stea, nu stau! En fin... astazi voiam sa va vorbesc despre femei si gusturi in materie de femei. In privinta gusturilor, pe romaneste, e simplu: "nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie", dar "ce-i frumos, si lui Dumnezeu ii place". Englezit ii zice, cu diplomatie: "beauty is in the eye of the beholder". Pe romaneste, cica "nu poti sa te caci in gustul omului", latineste, si mai doct, si elegant, zice ca "de gustibus et coloribus non disputandum".
     Pana o sa ma lamuresc eu in ce directii si pe ce principii fug pozele mele (ma, rog, pozele de imprumut), le numerotez, ca sa le puteti fugari mai usor cu privirea.


4
5
6













7
  
      La Nr. 1 gasiti pe madam Albu, cu gusturi hartistice atat de rafinate si unicate, incat a ales taman stilul "Flapper", asta insemnand moda anilor '930 (se poate cerceta la poza cu Nr. 2, ca punct de pornire si orientare in timp), decat ca demoazela a dorit sa fie inovatoare (ptiu, ca-mi sta pe limba... cum dracului ii zice... creativa) si a corcit nouasutetreizecii cu douamii-ii si-a iesit ce-a iesit in poza 1, un soi de Flapper corcit cu Goth, Moartea in vacanta, Morticia, Spectrul Foamei... sper sa nu mai fi uitat ceva. Pana la un punct, ii inteleg viziunea, da' cand o vad pe ea, madama, cum arata, o citez pe Moni "sa nu cadem in derizoriu". Ma face sa ma gandesc la un sac cu oase, acum niste ani, cand niste matusi d'ale mele au exhumat niste rude... sau, ma rog, foste rude... Ce sa faca si fatuca asta? Zornaie... Cu mana pe inima, jur pe rosu ca can' ma uit la poza aia numa' arta nu vad! Toata stima pentru make up, hair style, da' suportu' e naspa. Simt ca lipseste ceva: patul de spital, perfuziile, scenele de razboi, di Caprio inghetat bocna, invazia iestraterestrilor din Independence Day. Imi vin in minte instantaneele cu somalezii subnutriti, imi vine in minte foamete, boala, imi amintesc ca sunt somera si e naspa, ca ma supara un rinichi... Pe bune, nu iau in ras ce-i acolo, dar femeiusca asta e penibila, ridicola, numa' sublima nu este "arta" ei. Ce pot sa spun? Bravo tanti ca avusi bani de pozar profi, de tzoale unicat, de smacuri si smacar de soi. Si-n rest... ascunde dracului radiografia aia, ca ma faci sa caut frigiderul si la 5 minute dupa ce-am luat un pranz copios. Asta inseamna "fara celulita'?
     La Nr. 3 se poate observa poponeata lu' Kate Moss, care poza a facut furori printre don'soare scandalizate ca o "legenda vie", o "monsterita sacra" a catwalk-urilor umbla cu celulita la purtator, si nu oriunde, ci pe podium! Oau! Ce revelatie! Asta ma face sa ma intreb cum dracu' retusau aia pozele acu' niste ani, cand inca nu se inventase Photoshop... Aia meseriasi!
     La Nr. 4 se gaseste perfectiunea. Un barbat =)) (O fi fost gay da Vinci, cu siguranta sunt si femei perfecte... de ce n-o fi ales o femeie ca sa ne exemplifice cum sta treaba cu proportiile? Sau, sa fi fost fair: o femeie si un barbat. Ce misogin, dom'le...)
     Nr. 5... Kim Kardashian... Uh, hot sexy mama!  Si daca are dosul cat chiuveta mea din bucatarie, ce? Nu are celulita? Ba are, si uite ca nu mai sufera...
     Nr. 6 - va las sa descoperiti misterul.
    La Nr. 7 : Serena Williams - cum ar fi spus Sf.Sisoie: "o fomee... si inca, din celea vii".

      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...