joi, 26 mai 2011

Femei, femei

Ce picioare faine!

6 comentarii:

  1. I'm into skinny-fit, dar la cele de mai sus imi par gambele prea musculoase....dupa gustul meu, sunt frumoase cele fine. Nu-mi plac cele prea lucrate sau cu aspect relativ. Dar repet, e doar parerea mea de posesoare de "picioruse" masive. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ramona - eu ma uitam cu un strop de invidie la copanelele ei :))

    RăspundețiȘtergere
  3. http://altamiranyc.blogspot.com/2011/01/chanel-iman-img-ny.html
    Si cam tot ce se gaseste pe blogul sus mentionat. Dar ca sa arat ca fetele astea ar trebui sa mai tai si din oase nu doar sa iau carnea de pe ele. Damn, o boala am avut si eu si natura s-a pus contra. Si-altele dorm in fast-food si au 45 kg :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ramona - fata, iarta-mi limbajul, da' ce dracu' mananca alea? Eu muncesc acas' de-mi sar capacele, ca menajera n-am, merg pe jos kilometri intregi, in pas repejor, mananc numa' salate, supe si alte chestii teoretic fara grasimi, e-uri si alte chimicale, si tot am celulita pe bulane si pe pieile de pe burta... Ce-i drept, bani de creme si de gym nu am, da' la cate ridicari de flacau de 17 kile si genuflexiuni fac zilnic, ar putea sa se puna ca "weight lifting"... Nu mai vorbesc de cat stau zilnic in picioare prin parc, prin casa, in tramvai... Pusca mea... Si tot n-am copane de puicuta, am copane de curca batrana :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Celulita e o problema de muschi atrofiat. E nevoie de exercitii speciale, nu de mancare "fara grasimi, e-uri sau alte chimicale"

      Ștergere
  5. :))) Life ain't fair...si sa nu mai aud ca noi nu facem eforturi sa aratam bine, ca nu ne ingrijim. Ok, recunosc, nu dorm in sala de sport, nu-mi fac nu stiu ce tratamente si masaje....nu din principiu si comoditate ci pentru ca chiar nu mi le permit. Dar cunosc super-fete cu trupuri perfecte a caror singura forma de miscare este butonatul telecomenzii/telefonului si distanta pana/de la masina. Mananca nonstop toate prostiile, dorm cu machiaj pe fata, fumeaza in draci, etc. Si arata superb, oricat si-ar bate joc de darnicia naturii. Bineinteles ca noi nu facem eforturi uriase sa sculptam....dar alea nu fac NIMIC.
    E ca si cu tenul...a, pai cum sa iti treaca un cos daca tu mananci nu stiu cum si folosesti ingredientul x care in conditii de 3-stanga-ieri-albastru se comporta rau. Pai in primul rand NU AM O PIELE BUNA, caci daca o aveam puteam sa ma spal pe fata cu sapun de 1 leu si sa o am de reclama. Daca le iau la rand pe cele cu ten perfect, 80% din ele se spala cu sapun normal si pun o crema oarecare cand isi amintesc.
    Pana la urma, factorul decisiv e genetica. E frustrant sa vad cum prietenele mele lasa urme de mancare si dulciuri pe oriunde mergem, si daca le cauti in geanta au tot felul de rontaieli si ciocolata. Dar asta e. :)

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...