luni, 23 mai 2011

Schimbare de look

Sursa foto: click.ro

Nu este o “ştire” de importanţă naţională, dar, iată: Nicoleta Luciu şi-a schimbat lookul. Eu zic că îi şade mult mai bine. Voi ce ziceţi?

6 comentarii:

  1. Fata e frumoasă, trebuie să recunoaștem. Tunsoarea îi vine ok, păcat că nu scapă de culoarea aia prea închisă (zic eu) din păr.

    RăspundețiȘtergere
  2. uite de la tine am aflat , chiar ii sta bine! pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ema - si mie mi se parea ca o imbatraneste prea tare parul lung, iar culoarea prea inchisa ii inasprea trasaturile. E o mamica frumoasa...

    @Modniza - pup u back :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ii sta rau deloc, dar mi se pare ca ii adauga cativa ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ramona - la debutul ei o avantaja parul lung, superb si bine ingrijit intotdeauna (fara extensii, des de la natura), insa dupa primul copil mie imi face impresia ca s-a schimbat foarte mult, si parca nu se mai potrivea parul cu alura ei, atitudinea... Altfel si ea zicea ca-i este foarte greu cu parul lung, plus ca dupa nastere sufera si parul niste transformari (hormonii bata-i vina ce necazuri fac).

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca s-a tuns din cauza sarcinii multiple, asa cum ziceai si tu, in sarcina se produc modificari, si am inteles ca una dintre ele este caderea parului si in plus parul lung consuma calciu. Mie personal imi placea parul lung, parul scurt nu prea e de diva sexy...:))

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...