luni, 13 iunie 2011

Trenduri – lenjerie intimă (cândva, astăzi shared)

     Zilele astea am observat că a apărut o modă nouă: dacă până acum se purtau pantalonii cu talia atât de joasă încat aveam vedere liberă la fundul şi chiloţii mândrelor purtătoare [de fund, chiloţi şi pantaloni cu talie joasă], am văzut şi pantalonii cu talie atât de joasă, încât avem şi vederea din faţă a lenjeriei fufei, precum şi a cicatricii de la operaţia de apendicită… sau chiar la vegetaţia locală. Musai chiloţii să aibă fundiţe, danteluţe, pisicuţe.

     Ori m-am ramolit eu, ori d-acu’ încolo se poartă toată lenjeria intimă la vedere, şi musai sub cămaşă albă, semitransparentă, să se observe de la un kilometru sutienul negru, albastru, roşu… Dacă până acum mi se părea că-i oribil să ai bretelele sutienului mult mai late decât breteluţele spaghetti ale rochiţei, ce să mai zic de hainele cu un decolteu adânc la spate din care se iveşte întreg sutienul (zău că arată ca un ham d-ăla pentru câinii de talie mică, câh bleah), ridicat peste omoplaţi, eventual cu o măsură, chiar două mai mic decât dimensiunile purtătoarei astfel încât oricât de slăbuţă ar fi fata, strânsă în chingile alea tot arată ca o bucată de pastramă…

     Şi să nu uit de bretelele sutienului strânse la maxim (la unele mândre se observă şi urmele roşii de pe umeri), pentru a obţine efectul “amigdalită”. Nu contează mărimea sânului: strângeţi bretelele!

     Dacă aveţi sânii mari, reţeta succesului este un sutien cu cupa mult mai mică decât sânul, obligatoriu alegeţi modelul “jumătate de cupă” (sânii trebuie să dea p-afară, să se reverse: belşug, fertilitate etc), bretele subţiri (să vă intre în carne din pricina greutăţii sânului), banda pe care-s montate cupele musai să fie şi îngustă, şi mai scurtă, să poată intra lejer în carne. Şi pentru că am spus că sutienul trebuie să fie mult mai mic, se subînţelege că şi cupele vor fi mult mai apropiate decât ar trebui, astfel încât sânii arată fix ca două buci strânse în încercarea de-a opri… viitura provocată de apa plată cu lămâie, un iaurt şi-o juma’ de pepene. Dacă purtaţi cămăşi, acelea trebuie să fie cu o măsura sau două mai mici decât ce-ar trebui să purtaţi, nasturii să plesnească, descheiaţi întotdeauna cu doi mai mult decât ar trebui, astfel încât să avem vedere la sutien, ţâţe şi buric.
     Dacă aveţi sânii mici, reţeta succesului este bluza cu decolteu adânc (vedere în decolteu tip radiografie pulmonară), mulată pe buretele cupei, sutienul cu push-up şi bretelele strânse la maxim, în felul ăsta, cu siguranţă privitorii vor crede că aveţi sânii cu mult mai plini. Nu, nu se observă poziţia nefiresc de “ridicată” a sutienului… sânii sunt aşezaţi cam în dreptul umerilor, ştim cu toţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...