joi, 15 septembrie 2011

Freak show

     Cică era unul într-un club. Tipul era cam timid, îi plăcea o duduiţă şi nu ştia cum să o abordeze, mai ales că diafana era înconjurată de un roi de nimfe. Tipa s-a dus la toaletă, el prinde curaj gândindu-se că în sfârşit e singură, iar când tipa iese de la budă, pe nerăsuflate el îi zice: “te-ai căcat, frumoaso?”

     Cică Viorel Lis are circumferinţa gâtului 42 cm. Nu mi-a trecut niciodata prin minte să măsor vreodată circumferinţa gâtului cuiva, nici că se măsoară cu un scop, dar acu’ dacă stau să mă gândesc, un croitor măsoară şi gâturi… Bine, nu asta era subiectul, dar mi s-a părut neobişnuit: cum dracu’ să-ţi trăznească prin cap să măsori gâtul cuiva (Lui Lis?! Da’ ce motive ai avea să-l atingi pe Lis, şi de ce taman pe Lis? Câh…).
     Bizareria s-a produs în emisiunea lu’ Medelin de la Kanal D, unde cică ar fi fost invitată o duduie care vrea să-şi vadă numele în Cartea Recordurilor pe motiv că are cea mai subţire talie din lume, şi care măsoară în circumferinţă numai 40 de centimetri, deci este mai subţire decât gâtul lui Lis…
     Ce bolnavi şi ăştia să compare talia ăleia cu gâtul ăluia… Dar, staţi, pentru căci nu se opreşte bâlciul arătărilor aici: dacă tot au măsurat gâtul lui Lis, s-au gândit să măsoare şi talia consoartei fostului primar, actual pensionar amator de păcănele, care talie măsoară 79 cm. Cică, doamna Lis s-a scuzat spunând că a mâncat înainte.
     Nu te-ai căcat, frumoaso…

2 comentarii:

  1. Geniala ca de obicei, chiar zilele trecute am vazut fericitul cuplu la Romana, ea incurcase circulatia pentru ca a tras pe dreapta in una din cele mai aglometrate zone din Bucuresti pentru ca el sa coboare sa cumpere niste covrigi :))

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...