joi, 27 octombrie 2011

CNP obligatoriu...

Extrase din Declaraţia de presă din data de 26.10.2011 (INS):

"Ţinând seama că, atât prin mass-media cât şi prin centrul de informaţii care funcţionează zilnic intre orele 8.00-20.00 la sediul Institutului Naţional de Statistică au continuat să apară numeroase solicitări pentru explicarea unor probleme punctuale legate de preluarea în procesul de recenzare a codului numeric personal (CNP), în ciuda clarificărilor şi precizărilor aduse prin declaraţiile noastre de presă din 21, 24 şi 25 octombrie 2011 reiterăm faptul că înscrierea pe formulare a  CNP-ului este obligatorie, pe baza declaraţiilor persoanei în conformitate cu prevederile legale, astfel:

1. Colectarea codului numeric personal în procesul de recenzare este stipulată prin Legea 170/2011 privind aprobarea OUG nr. 34/2011 pentru modificarea şi completarea OG 36/2007 privind efectuarea Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor din România în anul 2011."

 Nici poveste de amendă pt recenzorii care nu au primit CNP-uri în zilele din urmă:
"4. După încheierea activităţii de înregistrare, în limita de timp disponibilă recenzorii vor reveni la persoanele de la care codul numeric personal nu a fost înregistrat la recenzarea propriu-zisă."

Nu vă cere nimeni contractul de închiriere!
"5. În cazul celor care locuiesc în chirie, fie studenţi, fie alte persoane aflate în această situaţie nu se solicită nicio informaţie cu privire la oficializarea sau nu a acestui raport între proprietari şi chiriaşi, şi nici asupra cuantumului chiriei convenite."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...