miercuri, 12 octombrie 2011

Aşa da, sau aşa nu?


     Înaltă şi cu fundul plat… Te-ai îmbrăca aşa? Aşa da, sau aşa nu?

     Vara asta s-au purtat şalvarii sau harem pants, în toate culorile curcubeului şi cu toate imprimeurile de pe lumea asta, decât că nu stau bine pe toată lumea.
     
     Eu zic un “aşa nu" pentru că nu mi se pare combinaţia potrivită (forma şi croiala pantalonilor şi acea jachetă) cu silueta fetei… A ales nişte şalvari cu talie înaltă, şi care se îngustează spre glezne, jacheta foarte scurtă şi sandale romane, plus părul lung, necoafat.
Efectul: este disproporţionată! Torsul pare mult mai mic, iar picioarele mult prea lungi. Şi nu are fund deloc, iar pantalonii chiar nu-i fac nici un bine aşezându-se ca o pungă mare şi goală fix unde are ea lipsuri. Talia înaltă a pantalonilor şi acea jachetă arată fix că ea nu are talie deloc (are şoldurile drepte, bazinul foarte înalt). Cea mai bună cale pentru un look “Olive Oil”...păcat, pentru că era înaltă, slăbuţă, picioare lungi…

3 comentarii:

  1. Eu urasc pantalonii aia tip harem, nu cred ca avantajeaza pe nimeni, poate pe unele persoane vin haios, dar de cele mai multe ori arata oribil...sunt sigura ca nici un barbat nu ii apreciaza...:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuia intrebat si tipul din spate :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) a trecut pe langa ea si a ramas... nesimtitor si rece.

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...