miercuri, 1 februarie 2012

Roşu – Gabrini 331

  

     Aplicat în două straturi, deşi nu era nevoie; la ştergere mi-a plăcut că pigmentul roşu nu a pătat unghia (mă grăbeam aşa că am aplicat oja direct pe unghie, fără base coat). Rezistenţa e relativ ok (trei zile fără să sară, doar tocită la vârfurile unghiilor), oricum la 3,5 lei nu am cine ştie ce aşteptări, timp de zvântare rapid (nu am aplicat straturi  groase), pensula… Ei, la ojele astea ieftine e la noroc.

     Pont: Întotdeauna păstrez pensulele de bună calitate de la un lac de unghii consumat şi le transfer de la o sticluţă la alta (nu înainte de a le curăţa de orice reziduu de la oja veche). O pensulă bună face minuni chiar şi cu o ojă ieftină.

3 comentarii:

  1. Nu am dat niciodata mai mult de 100 de mii pe o oja, am folosit de la o prietena vestita oja OPI dar am fost foarte dezamagita, nu se ridica nici macar la valoarea Gabrini:)).

    RăspundețiȘtergere
  2. @Gya - chiar e frumoasa, parca putin mai vie decat in poza;

    @butterfly - conteaza si de unde cumperi oja: eu nu cumpar niciodata oja de langa sursa de lumina, caldura, si nici nu le iau pe cele expuse la indemana clientilor (deschid sticlutele), risti sa o cumperi gata alterata.
    Asta vara, la mare, am vazut in Eforie un stand cu Opi. Vorba vine stand, ca era o masuta plianta, si trei rafturi la adapostul unui umbrar. Preturile incepeau de la 38 de lei. Ma minunam si eu ca proasta cine o fi atat de fraier sa cumpere ojele alea dupa ce au stat cine stie cate zile afara la 40 de grade, dupa ce-a batut soarele in ele pana le-a gasit batul...

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...