joi, 28 august 2014

Alta stire...

     Să vă mai spun că dimineața dau pe știri, deși nu mă interesează știrile? Știți de ce nu mă interesează știrile? Chiar dacă nu vă interesează de ce nu mă interesează, io tot dau numa' pentru "vreme" si ceas: m-am plictisit îngrozitor de știrile astea absolut neinteresante. În fiecare zi aceleași pițipoance și aceiași pitiponci. Numa' la crime, accidente și violuri se schimbă numele persoanelor implicate, chiar și persoanele, cu totul, da' știrile astea nu sunt știri, nu mă interesează.


     Da' ce-am auzit azi dimineață, e prea tare: cică "Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral". Eu nu pot decât să-i doresc însănătoșire grabnică, da' ăia care au redactat știrea sunt complet cretini, la fel ca aia care-au și citit-o, că dacă erau mai deștepți, ziceau dracu' altceva, și iacă ce-au zis: "Gheorghe Turda este la primul său atac cerebral". WTF??? Deci... am auzit bine, chiar foarte bine, căci mă trezisem de multișor, îmi băusem și cafeaua.

     Sunt atât de idioți, încât nu-i mai suport... Un film, o carte (ori cu pagini și cu litere, ori cu desene, numa' bune de șeptic), da' nu toc șoaie și dezbateri și dracu' să-i ia pentru căci nu știe să vorbește și să scrie, da' se face toate fetili și toți tuții jurnaliști (nu mai dăm nume de facultăți de stat ori particulare care scot d-ăștia pe bandă).  E foame de bani din toate părțile...

     Îmi doresc - dacă tot nu-și dau seama că nu-i duce capul și insistă să dea BAC-ul în speranța că se deschid cerurile și se produce un miracol să ajungă și-n facultate - să nu ia BAC-ul în vecii vecilor. Nu înțeleg de ce vor la facultate, ce dracu', e club de fițe de se-nghiesuie toți inapții? Iote, bă ce comuniști sunt profesorii ăștia: îi obligă p-ăștia mici să pună burta pe carte... Iar pe ei îi impresionează atât de puternic, încât îi doare fix la vreo doi metri-n spate, merg la BAC cum ar merge la pariuri sau la LOTO...

2 comentarii:

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...