vineri, 1 ianuarie 2016

La multi ani!

 Să mai zici că nu te-a luat iarna prin surprindere! Pe mine chiar m-a luat... Începusem să mă obișnuiesc cu gândul că din climat temperat-continental virăm repejor către subtropical și dacă înainte m-aș fi plâns de lipsa zăpezii, că nu s-a mai pomenit neam Crăciun fără zăpadă, că deprimant, că brad natural vs. brad artificial (eu mă gândeam să împodobesc dracaena aia din sufragerie: îi merge bine, s-a înălțat), de-acu' începuse să-mi surâdă ideea de-a-l aștepta pe Moș în costum de baie sau bermude ... Unde pui că-mi făcusem socoteala că o să ies bine din iarnă, cu bugetul mai pe plus după ce urma să scadă și cota la întreținere... Deh, ce să vezi, s-a hotărât să vină iarna! Nu, mersi, acu' nu mai vreau eu! Sigur, îmi place vinul fiert cu anason stelat, scorțișoară, un strop de zahăr și-o coajă de portocală, da' zău că-mi place și Cuba Libre...
 
 Și nu țin neapărat să-mi înghețe curu-n stație ori să-mi etalez antitalentul de patinatoare făcând slalom fie printre mormane de zăpadă, fie printre potecuțe înghețate și nu țin cu tot dinadinsul să devin un cetățean model punând mâna pe lopată să dau la zăpada în locul ălora de-ar trebui s-o facă, asta dacă o mai fi cineva plătit să facă treaba asta...

3 comentarii:

 1. La mulți ani și un an nou plin de realizări!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu tii neaparat dar uite ca a venit vremea ei...din fericire a plouat si s-a dus toata zapada fara sa o mai miste nimeni...sper sa nu vina poleiul acum :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da... de polei mi-era si mie frica. E din ce in ce mai evident ca la noi timpul "vindeca" de toate (nemultumiri, probleme, revolte).

   Ștergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...