marți, 18 mai 2010

Nu îmi pare rău

Acum mi-a venit mintea la cap: nu îmi pare rău că am fost acolo cu copilul! Iniţiativa protestului s-a născut în mintea tuturor celor care s-au revoltat, şi s-a concretizat cu ajutorul femeilor de pe miresici.ro şi desprecopii.com! Cu resurse proprii (intelectuale, financiare ş.a.m.d.), au reuşit, fără să facă parte dintr-un partid, sindicat, ONG… Ba au mai cules şi aliaţi, puteţi vedea pe cele două forumuri cum a fost organizată toată acţiunea.
Voi vă daţi seama ce s-a întâmplat?
Imaginea de ansamblu zice aşa:

  • Aproximativ 200 de protestatari (mămici, tătici, bunici, viitori părinţi) şi copiii (puţin, chiar mă aşteptam să vina mai mulţi);
  • Aproximativ 38.000 semnături strânse pe internet;
  • 2 (doi) politicieni prezenţi, dar din solidaritate, nu pentru a-şi face imagine (toata stima Lavinia Şandru!);
  • 1 consultant de la MMSPS;
  • Aproximativ 5 televiziuni (TVR, Antena 1 si 3, PRO, Realitatea);
  • Aproximativ 5 ziare (Adevărul, Cotidianul, EVZ, Libertatea, etc);
Foarte tare! Mai interesaţi de protestul nostru au fost jurnaliştii decât cei care trebuia să ne audă… Deh, Cotroceniul e departe şi zidurile sunt groase; Guvernul era la o aruncătura de băţ, dar nu te pui cu direcţia vântului… Atâta considerație au ei pentru viitorul acestei țări, copiii. Oare ei nu au copii ? Ba da, au, dar ai lor nu duc lipsă de nimic pentru că NOI le plătim salariile din buzunarul nostru, pentru ca ei să admnistreze corect, eficient fondurile financiare ale acestui stat.

Tuturor jurnaliştilor, celor ce lucrează în agenţii de presă, celor ce redactează grupajele informative la tv, reporterilor de teren, fotografilor şi cameramanilor: toată stima pentru că aţi transmis integral şi nealterat mesajul nostru şi ne-aţi mediatizat intens iniţiativa!
Tuturor celor care nu au putut participa la protestul de ieri, dar au fost alaturi de noi: 38.000 de salve de tun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...