miercuri, 14 iulie 2010

Mădălina Manole nu mai este printre noi, cuvintele sunt de prisos!

A fost o femeie frumoasă, mamă, soţie, o voce deosebită în muzica românească. Restul nu are nicio importantă şi nici nu vreau să ştiu! Toate speculaţiile astea de doi bani sunt degradante pentru cei care le scornesc, psihologii şi psihiatrii care îşi dau cu părerea ar trebui să se retragă şi să îsi vadă de treburile lor, nu să îşi facă un nume analizând nişte interviuri din ziare. Nu este prima dată cand vulturii apar să ciugulească şi ei ceva!

Imi place ceea ce a spus Laurenţiu Cazan, şi am citit şi eu în Cancan-ul de azi:
"Dacă mă gândesc la firea ei veselă, comunicativă, foarte puternică, este surprinzător şi şocant ce s-a întâmplat. Dacă îmi amintesc că este vorba despre un mare om de scenă, artist, nu pot să nu mă gândesc că situaţia dezastruoasă a culturii româneşti o putea împinge spre un astfel de gest. Există motive destule pentru ca oamenii să o ia razna, dar e mai bine să nu ştim ce i s-a întâmplat Mădălinei. E mai bine aşa, pentru că este vorba de intimitatea ei şi a familiei ei. Nu Dumnezeu, ci Diavolul face rating"

6 comentarii:

  1. din pacate pt toti cei datatori cu parerea moartea ei nu e decat un alt fapt de trecut in cv ca analiza a unui caz controversat..mare pacat

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca ploaia asta de compuneri, unele mai siropoase decat altele isi au rostul. Muzica ei s-a auzit foarte putin in ultimii ani, iar ea a fost invitata pe la diverse emisiuni foarte rar, si in mod special atunci cand subiectul era un eveniment din viata ei privata. Cred ca foarte putini dintre cei care au spus ceva despre ea i-au fost prieteni sau apropiati, restul fiind aceeasi adunatura de ipocriti din media si showbiz care deshid gura numai sa se mai auda ceva si despre ei.

    Disparitia ei ramane un fapt foarte grav, nu numai pentru ca era Madalina Manole, cantareata, o femeie frumoasa, ci si pentru ca era o mama! Si ceea ce este si mai grav, este ca daca intr-adevar a avut niste probleme, nimeni nu le-a observat, si acum "prietenii" se inghesuie sa-si dea cu parerea. Poate ca ar fi cazul sa-si reevalueze multi pozitia, declaratiile, prietenia lor cu ea, si sa caute in trecut ceea ce a ramas neobservat.

    In rest, Laurentiu Cazan: toata stima!

    RăspundețiȘtergere
  3. e groaznic ca singurul care si-a dat seama ca nu era in apele ei si ca era mai suparata decat altadata a fost bateristul din trupa ei si nu sotul ei..dar si mai groaznic e ca nici macar acesta nu a facut nimic in aceasta privinta..

    RăspundețiȘtergere
  4. Si daca totusi este o nedreptate sa socotesti intamplarea o "sinucidere"?

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi nu putem decat sa ne dam cu presupusul, eu cel putin, care nu am cunoscut-o personal. Numai faptul in sine ca era o mama tanara, frumoasa, celebra, in nici un caz saraca, dar a ajuns la un asemenea gest este un semnal de alarma. Poate ca timpul trece prea repede pe langa noi, poate ca cei din jurul nostru sunt prea prinsi in lumea lor ca sa mai fie atenti si la noi... E grav. Ganditi-va numai ca o asemenea hotarare inseamna si o resemnare, o decizie si o impacare cu gestul respectiv. Daca ea a ajuns sa fie in stare sa renunte la tot ceea ce avea, in mod special la copil... nici nu vreau sa ma gandesc cat de grava era problema ei, depresia, sau ce-o fi fost. Inca o data, mare, mare pacat! In general ea a fost o persoana discreta in ceea ce priveste viata ei privata, dar e limpede ca a suferit enorm. Nu o judec, nu incerc sa scuz fapta ei, dar nici nu judec. Nimeni nu are acest drept, mai ales atata vreme cat nimeni nu a fost atent la ceea ce i se intampla ei, poate numai copilasul ei. O fi fost energica, puternica, ambitioasa, luptatoare, dar poate ca avea si ea slabiciunile ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ anonim - asa ceva nu voi publica niciodata, e parerea ta, sa fii sanatos, dar puteai sa-ti exprimi dezaprobarea intr-un mod civilizat.

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...