duminică, 11 iulie 2010

Romanian Music Awards

Am văzut aici fotografii de la Romanian Music Awards. Băieţii ăştia (bărbaţi nu pot să le spun) sunt atât de trendy încât zici că-s adunaţi de pe stradă şi aduşi acolo cu forţa. Tricourile alea poa’ să coste şi sute de euro, arată ca dracu’, zici că le-au găsit pe jos. Haine mai frumoase găseşti şi la TaraB sau la 120 orice produs... Probabil că dacă nu scrie pe etichetă un nume greu, eticheta nu-i p-afară, iar preţul este sub 100 lei, nu e demn de curul lor pufos… În orice caz, cred că şi dacă veneau de la sapă aratau mai bine. Ăştia-s neraşi, traşi la faţă, jumuliţi ca nişte rackeţi după un caft pe după blocuri.


Demoazelele… Altă catastrofă! Nici dacă se pieptănau cu petarde sau cu pisici turbate şi se tencuiau pe faţă cu cărbune nu arătau în halul ăsta! Păpuşica aia mică şi deşirată precum Olive cică n-are chiloţi pe ea. Ptiu, ptiu, ptiu! Ce era asta, invitaţie să ne uităm sub fusta ei? Nu mă uit, maică, nici la pozele din ziar dacă te-or surprinde paparaţii cu fifi la vedere.

Unii puşi la 7 ace, alţii… în papuci şi bermude. E limpede că nu dau doi bani nici pe eveniment, nici unii pe alţii din moment ce au ales să poarte hainele de zi cu zi, sau p-alea de mers la sală sau la o băută.

7 comentarii:

  1. :)))) hahahhha:))))) neraşi, traşi la faţă, jumuliţi ca nişte rackeţi după un caft pe după blocuri :)))) asta vorbeam si eu cu concubinul meu intr-o zi, dupa o plimbare la mall! Am ras de ma durea burta de glumele lui facute la adresa "divilor si divelor de mall", numai vai-de-mama-lor! :)) mai rar gasesti un barbat in adevaratul sens al cuvantului! In rest, numai d-aia cu blugii cu turul lasat sau cu pantaloni d-aia pe juma' de cur, cu kilotii la vedere! ORIBILA imaginea! plus tricouri mulate sau din alea cu anchiorul pana la curea si cu blana de pe piept pe afara, impodoibita cu niste lanturi sau margele, ceva de groaza! Unde mai pui ca unii umbla si cu posete!!! yac

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai ca chiar exista un model de bracinari cu elastic de chiloti incorporat, adica in partea de sus nu-s chilotii junelui, este o jumatate de imitatie de chilot. =))

    RăspundețiȘtergere
  3. mie-mi place rochita din prima poza..e luata de pe asos ca am vazut-o cu sotu meu aseara..si imi place si cum are tipa prins paru..in rest te aprob..vai mama lor

    RăspundețiȘtergere
  4. da, lasa-i p-aia...dar am vazut chiloti, chiloti, din pacate. Cur de barbat...sau..ma rog.. ce-o fi el..oarecum paros deasupra elasticului si am avut "norocul" sa vad chiar niste chiloti uzati, cu elasticul rupt ..yac.. Si nu, ruptura nu era asa din fabrica :)) Erau chiloti d-aia romanesti, din cora..nu mai stiu cum se cheama, dar chiloti erau :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Yoana, cuma adica "sotul tau"????

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai ce sa se intample? ultima oara cand am vazut-o pe yoana, avea un prieten, iar acum aflu ca e "sot".:)) I-as fi scris ei pe blog, numai ca nu se pot trimite comentarii la ea..habar n-am de ce..

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...