miercuri, 7 iulie 2010

Schizofrenie

Am o stare de “îmi iau câmpii”. Soţului cică ii taie 25% din salariu, mie 15% din indemnizaţia aia de maternitate, copilul e bolnăvior, tocmai ce ziceam că ne-om descurca noi şi cu mult mai puţin din puţinul pe care-l aveam… Nu ştiu cum o să ne descurcăm, pentru că noi n-avem ce să mai tăiem de pe lista de cumpăraturi. Aşteptăm cu înfrigurare tăierile, dar pâna la tăieri am şi primit somaţie de plată, ceva cu dosar de executare pentru fabuloasa sumă de 64 de lei reprezentând juma’ din impozitul pe care trebuie să-l plătim pe casă… Alooo, nu mai aveţi bani să vă ţineţi plozii, nevestele şi amantele? Arde ceva? Ce dracu’ mai puteţi impozita? Sexul de dimineaţă? Erecţiile televizate ale lu’ Ţânţăreanu, gafele lu’ Băseasca aia mică?
Zi de zi aud numai imbecilităţi crase din partea guvernanţilor: se impozitează orice, se taie orice, creşte TVA, cresc impozite, Băsescu neagă criza, apoi admite criza, Boc visează semne de redresare economică şi încearcă să mă convingă că nu-i dracul chiar atât de negru, dar cum eu n-am dat mâna cu el, nu pot să mă pronunţ, Opoziţia vinde speranţe false că fără ăştia va fi mai bine… Numai că ăştia au monopolizat guvernarea, structur’le de zici că-s lipiţi într-o simbioză perfectă de scaune şi de funcţii ca siamezele alea din India.

Dacă nu mă uit la toc-şouri, văd numai curve de lux ajunse “asistente”, nişte emisiuni de la care greaţa, scârba ar fi cele mai blânde efecte secundare, în care se răscoleşte căcatul, mizeria umană, jegul la orice oră din zi şi din noapte, în prime-time, în reluare, emisiuni cu adolescenţi tâmpiţi, soacre demente, nurori şi gineri isterici, morţi dezgropaţi, secrete scabroase scoase la iveală, în care cuvinte precum “terifiant”, “scandalos”, “şocant”, “ucigaş” repetate cu atâta insistenţă în promo-uri duc la schizofrenie…

Ziarele au aceleaşi titluri, articole, se promovează unul pe altul şi toate promovează aceleaşi emisiuni retarde de la aceleaşi posturi tv, unde te uiţi numai ţâţe, craci desfăcuţi, curve cu feţe obosite despre care când auzi că au 21, 22, 23 de ani te minunezi cum dracului de arată în halul ăla, reporter de teren idioţi, lipsiţi de prezenţă de spirit şi inteligenţă, care emit tot soiul de bâlbe şi onomatopee, moderatori şi mai cretini care întrerup de zece mii de ori un invitat, nu-l lasă să mănânce până la capăt rahatul pe care ei l-au chemat să-l mănânce, ciumăfăi de femei care se răţoiesc şi se zburlesc la invitaţi când ăia nu le cântă în strună, burtiere, scrolluri, rolluri, vaci, boi, babe violate, jafuri la case de schimb valutar, inundaţii, sărăcie, prostie cu carul, BAC picat pe capete, Botezatu se linge cu şapte mii de mândre, se pupă/ceartă cu Bianca şi-a pus-o de-o emisiune, reţeta garantată a succesului: bălăcăreală maxima două luni, apoi emisiune cu audienţe maxime.

Cine mai citeşte o carte? Nu se mai vând ziarele fără cărţi, Cotidianul (cred că şi-a dat déjà obştescul sfârşit ), Adevărul, Jurnalul, e plin de cărţi, şi zău că nu inţeleg de unde scot adolescenţii ăştia bani de telefoane, farduri, boarfe, malluri când părinţii lor sunt şomeri, sau au salarii de căcat…

Sunt eu într-o pasă proastă?

2 comentarii:

  1. excelent, trist dar adevarat! Asta-i realitatea din mass-media.Nu esti "dusa" deloc, dusi sunt aia care gusta asemenea kkturi si fac audiente maxime la emisiunile lor de 2 bani!

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...