sâmbătă, 26 martie 2011

Columbenii divorteaza

    De aici aflam ca un oarecare domn aflat in proces de divort cu viitoarea sa fosta sotie a depus la judecatorie, ca proba in procesul respectiv, niste articole din diverse ziare al caror subiect este sotia dumnealui.
     Ziceam ca n-o sa scriu despre cei doi, dar... ce mai conteaza o parere in plus?
Daca n-ar sti juma' din populatia tarii, care inca mai are neuroni functionali, ca cei doi porumbei au facut carute de bani din "regii", povesti inventate de catre ei, alimentate de catre ei (si persoana care i-a invatat sa faca bani astfel) si ca povestile acelea au fost preluate de ziare, bloguri, site-uri, amplificate tocmai pentru a-i face si mai interesanti pentru publicul consumator astfel incat cei doi sa apara cat mai des in diverse emisiuni generatoare de venituri suplimentare. Simplu: faceau rating, luau bani, multi bani.
     Revenind la divortul in sine: cum dracu' ar putea judecatorul sa accepte mizeriile acelea de articole din ziare ca probe intr-un proces?
     Din aduceri aminte, fatuca n-a fost niciodata surprinsa intr-o ipostaza compromitatoare. S-a scris doar ca ar fi avut niste aventuri cu diversi domni alaturi de care a fost fotografiata, adica s-au tesut niste povestiri pe marginea acelor fotografii, insa nimic concret. Pe de alta parte, domnul a fost agatat de doua muieri intr-un club de noapte (prea putin importa motivul pentru care s-au intalnit), si le-a luat acasa. Nu conteaza cum mai vrea el sa dreaga busuiocul acum: era calare pe aia, si nu se juca de-a salvamarul cu ea, si s-a vazut! Acu' el zice ca voia s-o convinga sa-i "vanda" niste informatii... mai ramane sa spuna ca nu avea alta metoda decat sarmul lui personal si puterea de seductie... In primul rand, a admis el singur ca a adus in casa lui, si a nevestei, si a copilului doua dame culese noaptea dintr-un club... si el vrea sa credem ca este in regula, si ca este plin de etica si un model de conduita.  OK, shoot yourself... crocodilule. Nevasta-sa a negat intotdeauna orice acuzatie, insinuare etc.
     Pana acum, din punctul meu de vedere, despre ea s-au auzit/ scris numai barfe (nimic confirmat), nu s-a vazut nimic compromitator, si chiar de-ar fi calarit si ea alt crai decat consortul legal... ei bine, hotul neprins e negustor cinstit. Adevarul il stiu numai cei care au stat langa ei, cei care ii cunosc, nu articolele in care vorbesc despre ei vanzatoarele din malluri care au vazut-o pe ea o singura data si-au concluzionat ca-i scorpie, mofturoasa samd, sau ospatarii dintr-o carciuma unde el a lasat un bacsis gras si zic ca-i un om... painea lui dumnezeu, nu alta. Si pentru ca divortul acestor oameni, care nu se stie cum au devenit persoane publice, iar viata lor este un subiect de interes national, Click ofera un premiu de 10.000 euro cui isi da cu parerea depre ei, a avut loc si o "dezbatere" televizata... Printre invitati, cine alta daca nu Tatoiu, alta desteapta.
     Din toata povestea asta, eu cred ca third parties (televiziuni, ziare, alea doua parasute samd), au castigat mult mai mult decat au castigat tolomacii astia doi. Irinel s-a vrut vedeta, a ajuns. Fatuca aia s-a visat ingropata in diamante, toale scumpe, fotomodela, na, c-a ajuns si ea vedeta. Au incercat sa faca bani in soubiz si au reusit sa se faca de rahat. Eh, e simplu: daca nu te tin curele, nu te baga in troaca. Te mananca porcii, si uite ca sunt flamanzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...