duminică, 6 martie 2011

Cum sa scrii despre nimic, de umplutura

"Cruduţo, ce strident te machiezi!


Daniela Crudu, colega de platou a Biancăi Drăguşanu, apare în ultima vreme machiată din ce în ce mai strident la evenimentele mondene.

Conştientă că aparatele foto şi video o urmăresc permanet, bruneta se machiază cât mai vulgar, în culori vii, poate şi pentru a-şi ascunde anumite defecte. În plus, Daniela pare să-şi pus şi gene false peste care a aplicat un strat gros de mascara."
Articol preluat din Libertatea: http://www.libertatea.ro/stire/cruduto-ce-strident-te-machiezi-325104.html
Intai ca machiajul este folosit pentru a ascunde anumite defecte, sau ma rog, pentru a pune in evidenta trasaturile mai frumoase (cam tot aia), apoi Cruduta nu merge la cine-stie-ce evenimente deosebite, pretentioase, protocolare, "mondenitatile" la care participa ea nu sunt baluri la Clubul Diplomatilor, apoi machiajul de club, de seara, de televiziune, nu prea are cum sa fie discret din mai multe considerente, culorile tari nu inseamna musai vulgaritate. Despre ce a scris tanti asta?

3 comentarii:

  1. Nu are rost sa-ti consumi energia facand analize pe textele din tabloide. Articolele sunt banale si fara continut (asa cum bine ai scris) si se repeta la nesfarsit: silicoane, amanta, divort, asistenta TV, fotbalisti, sex. Acolo conteaza doar pozele. Si titlurile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, dar chiar m-a uimit: probabil ca fata a terminat o facultate si este jurnalista. Ii trebuie cuiva facultate ca sa scoata niste tampenii precm ce-a scris tanti aia? Ma irita mai tare ca nu isi respecta cititorii, nivelul articolelor este din ce in ce mai scazut, exprimarea ordinara... parca ar incuraja barfa, invidia, prostia, incultura etc. Cam asta-i supararea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...