miercuri, 9 martie 2011

Sa radem cu Minerva(za blonda, rau de tot, de numa')

"Fosta femeie de afaceri Monica Tatoiu mărturiseşte că este credincioasă pentru că aşa a învăţat de la mama ei şi că postul este ceva sfânt care trebuie respectat.

„Pentru mine post înseamnă să renunţi la plăcerile vieţii. Eu carne nu mănânc de fel, deci nu voi mânca nici acum. În post trebuie să citim cărţi spirituale, să nu ne uităm la filme porno, să nu facem sex, să nu înjurăm. De exemplu, dacă mi se face poftă de o prăjitură, merg la cofetărie şi o cumpăr şi o dau unui om sărac de pe stradă. Mama mea este şi a fost dintotdeauna o femeie foarte credincioasă, iar eu am învăţat multe de la ea", a povestit Monica Tatoiu pentru ziarul „Naţional".

„În fiecare seară, înainte de culcare, beau câte un pahar cu vin şi fumez o ţigară în linişte. Acum am înlocuit vinul cu o ceaşcă cu ceai, iar ţigara nu o fumez decât până la jumătate", a mai spus fosta femeie de afaceri."
Sursa: Click.

O portie de "Autoritatea nationala experta in orice" cugetand despre post si semnificatia postului... N-am idee cu ce ocazie, in ce context, daca a fost intrebata, sau asa i-a venit ei, dar multe bazaconii spune femeia asta si e convinsa ca are dreptate. La TV, in mod special, este atat de degajata, naturala, incat zici ca a facut-o ma-sa pe holurile televiziunii, se simte tanti ca pestele in apa. Daca ea nu crede ca este un soi de educatoare a bunului-gust al natiunii, ca o sa destepte si o sa cizeleze ea poporu' cu televiroru' si cu emisiunile in care se incapataneaza sa apara, eu mananc glossul ala nasol de la revista cu cadou (nu l-am aruncat inca).

M-a lasat masca exemplul ei, cu prajitura, ca daca pofteste la prajituri in post, cumpara o prajitura si o da cuiva de pomana. Aoleu, maica, si cu post si fara post, o duce capu' la prostii: ispita, si mai multe nu! Auzi, sa strice postul altuia, ca sa nu-l strice p-al ei :)
La aia cu sexul, am ras cu lacrimi. Nu ma bag in detalii, ca, daca, Doamne-fere, ma mai citeste cineva si-mi arde o biblie peste ochi, da' cica n-ar fi chiar asa. Hodoronc-tronc, i s-a pus femeii pata ca-i pacatoasa si vrea sa tina post, sa taie prajiturile si sexul de pe lista, ca asa reintra in gratiile celui de sus, si asta-i post. Na, ca cica-i pacat sa nu discute cu consortul, sa ia decizia singurica. Exista sexul de post :D

Si tot de la ea citire, eu asa am priceput: o tigare intreaga e pacat, spurca postul, dar o juma' de tigare e ok. E tigare de post.

N-am putut sa nu observ noua titulatura a Minervei autohtone: "fosta femeie de afaceri". Este o fosta, da' de ce-i atat de actuala? Ea ce mai face, concret?

Un comentariu:

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...