luni, 4 aprilie 2011

Bloggerii au talent!

Britain`s got talent, America`s got talent, India`s got talent, Romanii au talent, asa ca de ce nu ar avea si bloggerii? Talent! 

Din Citadela Sibiana , de la jupan Ciprian Draghici, am primit o provocare: sa spui in gura mare ce talente [bloggaresti] am.
Se stie doar, ca romanii sunt priceputi la toate, si asa sunt si eu, dar cel mai bine si mai bine ma pricep... la nimic. Ma pricep foarte bine la a cauta paiul din ochiul altuia, noduri in papura, imi place sa-mi dau cu parerea, si ma pricep foarte bine sa pierd timpul liber pe care mi-am pierdut vreo doua, trei zile sa-l gasesc. Am un talent deosebit de-a incepe cincizeci de proiecte odata, si de-a finaliza... aproape zero. Nu-i vina mea ca-mi tot dau cu parerea si gasesc cusur dupa cusur...
Am talentul de-a critica bucatarul. Aspru. Adica aspru critic bucatarul. Am insa si un simt deosebit, acela de-a alege momentul oportun pentru asa o critica: dupa ce-am gustat toate bucatele...
Am capacitatea deosebita de-a vorbi cateva ore fara sa ma repet, fara sa ma plictisesc sau sa adorm la un asa discurs, am talentul de-a intrerupe interlocutorul, de-a ii lua vorba din gura si de-a face din ea un alt...  monolog, si mai am talentul de-a strica somnul "interlocutorului" atunci cand furat de poveste tinde sa se refugieze pe taramul lui Mos Ene.

Talente, mai am, garla, doar am spus ca romanii se pricep la toate, dar sunt modesta din fire, nu vreau sa epatez. Si apoi, cu cat ma sui mai sus, cine stie de unde bate vantul si cum cad. Nu vreau sa ramana talentele mele fara stapan.

Voi ce talente aveti?

 

2 comentarii:

  1. Uite ca cineva a nascocit o provocare (sau leapsa?) originala.

    Da'... vad ca te-ai "laudat" bine :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi-a placut, si trebuie sa recunosc ca mi-am aruncat un ochi si prin ograzile altora :) Eh, am in planul cincinal sa ma laud cu niste treburi made by Chibit, dar sunt in lucru si mai dureaza ceva vreme.

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...