marți, 19 aprilie 2011

Morticia revine ;)

Cititi in Libertatea "stirea", sau rezumat daca nu aveti rabdare sa clickuiti pe linkuri: Alin Galatescu a spus despre Iulia Albu ca n-are alta legatura cu moda decat pe sotul 'mneaei, iar ea ar fi raspuns: "pe mine nu mă atacă nimeni şi scapă cu asta". As adauga eu ca-i suficient sa arate cum arata si sa faca "bau"... Belfegooor, Belfegoor!

     Acu' cinstit, ca iar ma leg de romani si talente, nici macar un parlit de PFA nu poti sa-ti faci daca n-ai calificare intr-o meserie, chiar daca ai "talent", fler, nas, stii ce ai de facut, deci, mie mi se pare o insulta grava si o sfidare grava la adresa tuturor celor care au studii solide intr-un domeniu, cum e moda, d'un par egzamplu, sa pretinzi ca esti "creator de moda", "designer" doar pentru ca in acte te-ai insoti cu unul, pentru ca ai banii sa cumperi ce tzoala vrei, sa platesti pe cine vrei sa realizeze ce-ai visat tu noaptea, sau cand stateai pe buda... Adica, daca am pus mana pe foarfeca si mi-am facut breton, se cheama ca sunt frizerita sau coafeza? Nu stiam ca-i chiar atat de usor...
     De maine ma autoproclamez electrician, pentru ca am reusit sa schimb un bec fara sa prajesc sigurantele. Dar ce zic eu? Chiar de astazi!

3 comentarii:

  1. nu o suport pe fiinta asta..e macabra si de prost gust..noroc cu barbasu mare creator de pantofi..si eu ma autoproclam instalator pt ca am desfundat singura chiuveta..:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Yoana - da, mai, da' nu ne-am ales si noi o meserie d-asta cu staif... tot clasa muncitoare :))

    RăspundețiȘtergere
  3. atunci eu ma declar regina tartelor cu fructe..:)) eee..suna mai bine? sau mai am o varianta :)) hairstylesta pentru pechinezi :)))

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...