vineri, 13 mai 2011

Reviste ieftine cu cadouri tentante II

      Soţul mi-a făcut o surpriză: a mai găsit prin târg nişte reviste ieftine cu cadouri!
      Cu “Click sănătate” (nr. 5, mai 2011), 2,50 lei,  a venit un creion dermatograf Giordani Gold Eye Pencil, nuanţa Brown,  (preţ pe siteul Oriflame 27 lei), şi un ruj Midnight Colour, nuanţa Rose Gala (18 lei pe site).
     Dermatograful este la fel de moale ca şi celălalt, se aplică uşor... Probabil că n-o să aibe zile multe la mine, se va duce rapid.
     Rujul… Ei, cu rujul am avut o baftă chioară, pentru că are o culoare într-un ton foarte apropiat de culoarea naturală a buzelor mele (mai spre corai decat se vede în poza mea), o idee mai accentuată. Pe site zice că tre’ să reziste 6 ore. Să videm… căci din experienţa mea cu produse de gen, dacă nu scrie pe el că-i rezistent la transfer… nu rezistă 6 ore fără retuşuri (bine, nici nu folosesc alte produse care să-i sporească rezistenţa). Nici ăsta nu are parfum (ce bine!), nici gust…Aceeaşi menţiune de ieri: atenţie la termenele de valabilitate: sunt foarte, foarte scurte! La dermatograf 08.2011, la ruj 08.2011…

   
     Cu “OK” (nr. 06-09 mai), 4.50 lei, am “primit” un mini lapte pentru corp cu ulei de măsline, 50 ml, gama Les Plaisirs Nature. Nu ştiu ce preţ are, nu cunosc alte detalii. De încercat l-am încercat, are un parfum aproape imperceptibil şi d-aia, plus alergia de care ziceam ieri, nu-mi dau seama a ce miroase, Este foarte fluid, deloc vâscos… după mine consistenţa lui şi textura aduc cu cea a demachiantului Pure Calmille (tare mult mi-a plăcut, dar fuse şi se duse), şi acesta intră rapid în piele, nu lasă peliculă grasă, uscată, nu face “scame” (ştiţi voi ce zic). Nu ştiu ce alte miracole săvârşeşte, dar pentru o primă întâlnire e promiţător. Am mai primit de la cineva un mini gel de duş Cherry (miroase a compot de vişine, adică… delicios) din aceeaşi gamă, luat tot cu acelaşi număr din “OK”, nici despre acesta nu ştiu nimic . Laptele de corp are termenul de valabilitate până în mai 2013, se găseşte şi însemnarea “ 6 luni de la data deschiderii”, pe gelul de duş am găsit doar însemnarea…

2 comentarii:

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...