sâmbătă, 11 iunie 2011

Tragi-comic: când ţâţele ţin loc de creier

     Culeasă din Libertatea, pentru cine n-are răbdare să citească, rezumat: una şi-a mărit ţâtele, până a ajuns la mărimea cupei KKK (nu ştiu dac-o fi adevărat, dar ironia există). Le-a mărit până nu s-a mai putut, după care, în urma unor complicaţii, hălcile au fost extirpate, vita a picat într-o depresie (cine-i ea fără ţâţele ei care au făcut-o faimoasă) şi a fugit la nişte clandestini (clinică neautorizată), să-şi pună ţâţe, ceea ce nu s-a mai întamplat pentru că idioata a luat nush ce stafilococ şi acu’ e-n comă, tot fără ugere.
     O proastă în minus chiar că-i pagubă în ciuperci, după cum se vede e plin de tâmpite care se joacă cu sănătatea lor fie ţinând diete după capul lor, fie luând hapuri chinezeşti făcute din pulbere de puţă de maimuţă şi alte lipistroace halucinogene… Motivaţia dereglatelor este că vor să arate bine. Pentru cine, pentru ce, nu mai contează. Şi cretina asta care, probabil, o să dea colţul, poate are noroc şi scapă, dar la cât de puţină este la minte, s-ar putea să facă tot posibilul să nu, este frumoasă pentru cine? Cu ţâţele alea cât ciuperca atomică e frumoasă? Poate în ochii şi în mintea cine ştie câtor dereglaţi sexual, onanişti  şamd. Merită efortul, nu?
     Revenind: gândiţi-vă întotdeauna numai şi numai la sănătatea voastră, şi apoi la măsuri! Vrei să slăbeşti? Fuga la doctor. Vrei să te îngraşi? Fuga la doctor. Vezi întâi dacă chiar ai nevoie, dacă se poate, ce-i cu tine. Că-i o mână de idioţi ori idioate care n-are loc de copanele tale, sau de dosul tău? Pentru ei trăieşti?

Un comentariu:

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...