duminică, 10 iunie 2012

DM - Balea

      Am trecut astazi prin DM: s-a deschis de curand un magazin DM in zona in care locuiesc, dar n-am avut timp pana acum sa merg. Eram destul de curioasa, mai ales in legatura cu produsele Balea. Am cumparat diverse maruntisuri, printre care si un tratament rapid pentru par. “Cura de 1 minut pentru par uscat si solicitat”, cu caisa si lapte, 2,99 lei ori asa ceva. Va lamuriti ce contine din lista de ingrediente… L-am luat pentru ca mi s-a parut mie ca parul meu era prea uscat/ deshidratat in ultima vreme, asa ca n-am stat pe ganduri cand am vazut tratamentul si l-am si testat cand am ajuns acasa.

     Miros puternic de caisa, cremos, textura este asemanatoare balsamului de la Kallos, dar mai dens. Am aplicat tratamentul pe parul umed, am clatit bine cu apa calduta dupa minutul recomandat pe ambalaj. Am uscat parul cu foehnul si… nu mi-a placut deloc. Parul este gras, unsuros, lipsit de stralucire, se desparte in suvite mici, lipite, parca ar fi nespalat. Sigur, are o aroma discreta, placuta de caise. Nu spun ca nu e bun, spun ca m-am grabit si am ales prost, pentru ca este recomandat pentru un par “solicitat”, ceea ce nu prea-i cazul meu: folosesc placa ocazional, foehnul la fiecare spalare, dar parul este sanatos, nu-i ars, nu-s fire despicate ori tocite, in schimb, firul este drept, foarte subtire, eterna problema este lipsa de volum (n-am gasit inca o tunsoare care sa ma ajute foarte mult fara produse de styling si foehn + perie rotunda).

     Am de gand sa incerc si alte variante ale tratamentului de 1 minut. Revenind la varianta pe care am cumparat-o eu, cred ca se potriveste unui par foarte uscat, deshidratat, decolorat.



    

3 comentarii:

  1. Asa am patit si eu, parul a ramas uleios dupa clatire..

    RăspundețiȘtergere
  2. eu l-am avut pe cel cu mango de la Balea. Am mai avut tratamente de genul asta si stiam ca trebuie clatite foaaarte bine, cred ca am stat vreo... 10 minute sa clatesc parul :)) timp in care dadeam cu mana prin el, alternam apa rece, apa calda,pana am simtit eu ca s-a dus de tot si rezultatul a fost ok .Intr-adevar, nu mi s-a potrivit nici mie, nu era pt tipul meu de par, dar nici n-a ramas unsuros.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie nu mi-a placut deloc partea cu clatirea: prea multa apa si tot n-am reusit sa-l dau jos din par.

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...