vineri, 31 mai 2013

De ce as utiliza creme cu FPS?

     Nu sunt summer type of person. Deloc. Nu-mi place caldura excesiva, nu-mi place sa stau pe plaja, daca merg la mare, caut racoare, umbra...
     Am avut ocazia sa observ pe pielea mea efectele razelor deluna asupra galosilor de guma. Cremele cu FPS sunt o inventie relativ recenta si multa vreme nici ca le-am luat in seama, am considerat ca-s o gaselnita, un alt mod de-a stimula consumerismul. De la o vreme insa, am observat ca pielea mea sufera: se deshidrateaza, se rideaza, se pateaza. In alta postare va povesteam de patania cu pistruii de care nu am reusit sa scap, nu s-au estompat nicicum.

     Nici prin cap nu mi-a trecut ca as avea nevoie de creme cu protectie solara in oras. Le asociam numai cu plaja, expunerea voita la soare, fie ca la strandul din cartier, ori la mare. Numai ca soarele-i cam acelasi peste tot, si are fix aceleasi efecte.
     De ce consider ca am nevoie de protectie solara?
Pai... In cateva minute am reusit sa ma "bronzez" cu ceas, maneci si decolteu. Bronz de tractorist.


2 comentarii:

  1. Mda...din pacate eu sunt dependenta de crema cu protectie solara pentru fata dupa ce acum cativa ani am neglizajt acest aspect si m-am pricopsit cu niste pete de toata frumusetea care se intensifica pe perioada verii...acum nu imi permit sa ma bronzez pe fata si trebuie tot timpul sa ma feresc de soare pt ca ma fac dalmatian :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine ma ingrijoreaza explozia de alunite si pistrui. Acum caut si eu o crema pentru fata, de zi cu FPS, si o crema de corp cu FPS. Poate nu stiu eu unde sa caut, dar n-am gasit nimic... Cremele, lotiunile pentru plaja nu imi plac: sunt mult prea grase, lipicioase, as vrea ceva cu o textura mai usoara. Tu ce folosesti?

      Ștergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...