joi, 6 iunie 2013

Primer pentru pleoape - Avon

  
 Am ramas fara Essence (al doilea flacon), nu am mai gasit, asa ca mi-am facut curaj si am comandat Baza pentru fardul de pleoape de la Avon. De la bun inceput am strambat din nas la modul de prezentare, recipient de sticla cu capac cu filet, dar am zis ca nu-i scump, merita sa-l incerc. A fost 12,99 lei.


 
   
 Trecem peste nemultumirea mea legata de borcanelul minuscul din sticla (pe care o sa-l adaug la colectia de borcanele goale de sticla). Ba nu, nu trecem: abia daca poti sa vari in el un varf de deget, exclus buric de deget (risti sa aduni sub unghie produsul), deci trebe' cautata o ustensila ajutatoare... Rezolvat si asta, gasit ustensila de scarmanat continutul.


    Textura este... ciudatica. Un fel de fdt cremos-aerat-prafos. Nuanta, light beige, mi se potriveste, abia daca se observa pe pleoapa. La aplicare am senzatia ca nu am pus suficient, sunt tentata sa mai pun putin: parca s-ar evapora. Ei bine, nu se evapora, ramane pe pleoapa, doar ca nu se simte: formeaza pe piele o pelicula fina. Nu intensifica cine stie cat culoarea fardului, insa eu sunt multumita, pentru ca pret de zece ore fardul nu s-a miscat de acolo, si-l folosesc de vreo saptamana. Nu am pleoapele uleioase, folosesc acelasi demachiant bifazic de la Balea... Comparativ cu Essence, mi-a placut mai mult acela (textura, ambalare), dar e ok si Avon.
    

3 comentarii:

  1. Din pacate la fel ca si la rimeluri de la Avon...acest primer se usuca dupa cateva luni....devine cleios si nu se mai intinde pe pleoapa....a doua oara eu nu il voi mai cumpara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am mai scris ce s-a mai intamplat cu el, dar da, nu la multa vreme de la deschidere s-a schimat textura (l-am folosit vreo doua saptamani, trei), s-a cam uscat si am renuntat la a-l folosi. De cumparat alta data - nici vorba.

      Ștergere
    2. Ar trebui la un moment dat sa revin cu completarile... La Essence, cu care m-am impacat foarte bine, abia pe final de flacon s-a simtit o modificare a consistentei; mie mi s-a potrivit, n-am avut surprize neplacute, am folosit flaconul aproape pan' la ultima picatura, spre deosebire de Avon care a fost ok o vreme, apoi n-am mai putut sa-l folosesc taman din motive de schimbare a consistentei; l-am cam ocolit pana cand am decis sa-l arunc jumatate... plin.

      Ștergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...