joi, 11 iulie 2013

Tus gel pentru pleoape & Mascara

Sursa: oriflame.ro
     Am incercat si tusul de pleoape gel de la Oriflame, ii zice Oriflame Beauty Studio Artist Gel Eyeliner.
     Vine intr-un recipient de sticla, "borcanel", cu capac cu filet, 3 grame. In cutiuta lui se gaseste si o pensulica mica, mica, in unghi, cica-i buna pentru o aplicare precisa. Mie imi pare cam grosolana, nu-i perfect taiata, nu-mi place, am incercat-o, si nu ma descurc deloc cu ea, dar, ca intotdeauna, am gasit eu ceva prin casa.
     Tusul: imi place. M-am pictat cu el la 05:30, la 20:30 tusul e tot acolo, intact. Voi mai cumpara chestia asta [sa vedem intai cat de repede se consuma - pe asta intentionez sa-l folosesc zilnic].


     Negrul este negru, se poate retusa, se poate "incarca" fara ca tencuiala sa crape, sa se ingroase stratul de tus de pe pleoape [sigur, daca iei pe pensula o cantitate potrivita nu mai ai nevoie nici de retus, nici de incarcat]. Eu inca invat sa-l folosesc: pana acum am folosit numai tus lichid. Aspect mat, culoare intensa, rezistenta foarte buna [pentru mine, care "plang" des - alergiile]. Sunt foarte incantata acum, dar sunt curioasa in cat timp de la deschidere i se va schimba consistenta.

Sursa: oriflame.ro
     Mascara Volume Build Oriflame - nu mai stiu cat costa, dar cred ca l-am achizitionat la lansare, pret promotional (eu vanez reduceri), m-a incantat ideea ca-i "flexibil" (vezi descrierea lor), permite mai multe aplicari succesive. Daca imediat dupa deschidere mi-a parut grozav, la vreo luna nu mi-a mai placut deloc: s-a uscat rapid, dpdv al consistentei s-a ingrosat, efectul fiind acela de gene incarcate, groase, lipite si... scurte, privire obosita, ochi incercanati. Incercarea de-a aplica mai multe straturi... e masochism. Nu se imbunatateste nimic, faci mai rau. Mi-a placut la el si aplicatorul, ma descurcam candva foarte bine cu modelul asta, dar in cazul unei paste groase nu ajuta la nimic: incarca si mai tare.







Sursa: yves-rocher.ro
     Mascara Waterproof 360Yves Rocher - Ei zic alungire "geana cu geana", eu zic ca nu prea. Am genele destul de lungi, nu aveam neaparat nevoie, dar e waterproof (chiar este), nu am mai avut de multa vreme produse YR, asa ca l-am luat acas'. Nu mi se pare ca alungeste deloc genele, dar un efect de curbare am observat (nu folosesc deloc clestele), genele sunt definite, nu se lipesc. Pentru mine este suficient, ma bucur ca chiar e waterproof, rezista foarte bine. Nu stiu daca l-as mai cumpara, desi il am de vreo doua luni, si tot de atunci am tot folosit produsul acesta, nu si-a schimbat textura, consistenta.

2 comentarii:

  1. Ete ca avem si aceleasi gusturi in materie de cosmetice. Am si eu tusul, imi place foarte mult dar nici nu am incercat pensulica aia ca nu pot s-o apuc cum trebuie, am unghiile prea lungi.

    Daca as scrie un review la rimelul de volum, ar fi identic litera cu litera cu al tau. Si al meu s-a uscat desi la inceput eram incantata de el.

    P-ala de la YR nu l-am incercat.

    Citisi ultima mea capodopera? Ca taman ce facusem o gluma cu o campanie anti-prostie si lumea deja se inscrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, mai intrebi? Mi-a placut, dar nu m-am bagat in seama :D

      Ștergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...