miercuri, 28 august 2013

Of, muica...

     Ieri ma trezii cu un telefon suspect, d-ala cu numar ascuns. Curiozitatea, sau poate chiar Dracul, si tind sa cred ca, mai degraba, el a fost (s-a distrat nitel pe seama mea), m-a impins sa raspund. Sigur, ce putea sa fie, daca nu cineva care sa incerce sa-mi vanda ceva. Era o zuzelca d-asta de la o companie de telefonie mobila, asta la care-s eu abonata.
     Zice “buna ziua domnul Zix”. Io de colo “buna ziua, ‘s doamna Zix” si urmeaza:

     -Domnul Zix este?
     -Nu retin sa va fi prezentat…
     -Aaaa… sunt Zuzelca Luli de la compania cutare si as vrea sa vorbesc cu domnul Zix.
     -Nu-l gasiti pe acest numar.
     -Si unde-l pot gasi? Asta-i momentul in care i-as fi spus eu cam pe unde-l poate gasi (la ora aia sigur sedea pe tron), dar m-am temperat.
     -Puteti sa-mi spuneti mie despre ce-i vorba, ii transmit si va contacteaza dansul [like never].
     -Pai avem o oferta numai pentru dansul, deoarece este client gold/titanium/tinichea (parca asa ceva a zis, cu un metal d-asta pretios) si figureaza cu trei abonamente si bla, bla, bla (a baguit ea ceva acolo legat de serviciile de care beneficiem de la astia) si as dori sa-i prezint oferta noastra super OK si avantajoasa… si as vrea sa vorbesc cu el pe acest numar.
     -OK, pe acest numar nu-l gasiti, incercati la oricare dintre celelalte doua pe care le aveti in baza ‘mneavoastra de date, unul dintre ele este sigur al lui (al’lalt e la soacra-mea, da’ nu i-am mai spus lu’ Zuzi)…
     -Dar de ce nu raspunde pe acest numar?
     -(Ha?! Uite ce ma ia asta la rost!) Pentru ca este al meu! (Toanto!)
     -Dar mie nu-mi apare asa aici…
     -Doamna, zic eu, cand am achizitionat aceste servicii acum z ani, ne-au intrebat aia cine foloseste fiecare numar, am completat acolo pe hartiile alea, chiar nu stiu de ce nu va apare, incercati celelalte numere (n-am vrut sa-i dau eu mura in gura), il gasiti pe sotul meu si-i faceti o oferta interesanta… [déjà ma distram]
     -Aaa, pai daca sunteti doamna Zix, pot sa va zic si dumneavoastra! (na-ti-o, ca s-a orientat)
     -Ziceti-mi, dar pe scurt, nu prea mai am timp… “Zice” ea acolo o oferta plina de roni, cred ca din doua vorbe, una era “roni”, de mi-a zgariat timpanele cu “roni, roni, roni” si mi-a aprins fitilul… ca-n afara de rrron nu mai pricepeam nimic din ce “zicea”.
     -Va multumesc pentru oferta, va contactam daca ne-o interesa ceva... si n-am mai apucat sa zic “la revedere” ca a inceput iarasi sa turuie:
     -Pai pot sa va resun eu maine? E bine? La ora cutare?
     -E foarte bine, va multumesc, la revedere, si, zdrang, am inchis inainte sa mai apuce sa spuna ceva.
     Hate, hate, hate! Lei, lei, lei, de ce roni, roni, roni? Pe bani scrie tot lei! Si m-a terminat cu “resunatul”. Suna-ma din nou, inca o data, iar, iarasi si din nou, revino cu un telefon, revino-ti, dar nu ma resuna! WTF? Exista cuvantul asta? Si mai vazui “recumpar”… M-am mai vaicarit cu asta? Vad la una pe un blog ca a primit un ceva cadou, se lauda ca l-a folosit si de bun ce-a fost o sa-l recumpere. Pai cum dracu’ vine asta, ca n-are logica: daca l-a primit cadou prima si prima data, inseamna ca nu l-a cumparat niciodata astfel incat sa poata spune ca il cumpara si a doua oara, si apoi “a recumpara” nu exista… Cumpara din nou, cumpara-l a zecea oara, dar nu recumpara.

Un comentariu:

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...