joi, 12 martie 2015

A inceput cu Nastase...

     Cine și-ar fi imaginat că ajunge și Nuțica să calce pe urmele lui Năstase? Bine, după mine tot un fel de teatru e și ăsta... să vedem cât ține.
     Chiar m-am distrat când s-a sinucis Năstase... pe dracu' sinucis, că n-a reușit să-și facă măcar o cicatrice mai expresivă, dacă tot a stat la răcoare. Să fi ieșit și el d-acolo ras în cap, cu un cinci tatuat pe fundeva la vedere, o lacrimă, o ancoră... poate chiar o sirenă știrbă de solzi... Și acu', intră și  Udrea. Hihi! N-ar trebui să fie nimic amuzant, dar, ce să vezi, noi suntem Cănuță Om Sucit, toate cele-s anapoda: la noi lupu-i paznic la oi, hoțul strigă "hoții!", curvele se numesc "asistente"...

     Nu mai știu care naiba dintre foștii primari, prefecți, ce mă-sa o fi fost, a intrat nițel în arest preventiv, și, ce să vezi, are dermatită de contact, nu suportă dom'le cătușele. De fapt, nu unul, mai mulți. Și nici regimul de detenție nu le pică prea bine la lingurică: cică suferă de opintirită. Fie o descoperă subit taman când să-i salte aia, fie o aveau și exact atunci s-a acutizat, și, ia uite, ce să vezi, fac ăștia câte o criză fix în dubă, în drumul spre DNA/ Jilava/ Poarta Albă/ Rahova, în plus nu se poate trata în închisoare... Or fi analize obligatorii înainte de "internare", îi pune să se caute de toate cele și dacă au ceva mai nasol beneficiază de scutire, ca la orele de sport?
     Eh, Udrea, politician cu o carieră fulgerătoare, plurivalentă, personalitate marcantă, polivalentă... ministresă, avocată, nevastă și fostă nevastă, victimă a unui cocoș cu bani și chef de călcat mândre, cu orgoliul de femeie fatală terfelit, fotomodelă (n-a vrut ea, da' dacă ar fi vrut ar fi fost mai tare - oricum este, decât că ie modestă - decât The Body, Linda Evangelista, Brigitte Bardot, Cindy Crawford, Heidi Klum și orice altă bela am ratat la un loc), candidată la președenție... actuală victimă a Universului care, nu se știe cum de-i atât de chior la talentele și nurii ei, calcă-n străchini și conspiră împotriva ei. Se pune el de-a curmezișul...
     Udrea cu sutien, Udrea fără... sutien. Udrea cu chiloți, Udrea fără. Fără sutien. Cică nu i-a plăcut la închisoare. Nu i-au plăcut finisajele: tencuiala, gratiile, podeaua, buda... cică voia să zugrăvească; nu prea semăna a hotel de cinci stele și un colț. Ea ar fi stat, dar o deprima decorul, și dacă ăia nu i-au dat voie să înveselească ambianța, nici ea n-a mai vrut să stea... altfel ar fi fost bucuroasă de ședere. Păi, dacă ea vrea, dați-i, nene, o bidinea și o galeată cu var, și să pună osu' la muncă să schimbe peisajul, da' nu doar la ea în celulă, în tăti, că nu-i drept față de ăilalți care n-au mai făcut mutre că ambianță, că gândaci... Apoi dacă ea a prăpădit banii pe terenuri de folbal (în pantă) și alte bazaconii, uite-așa-i treb'e dacă nu s-a gândit și la ai de după garduri... Următorii să ia aminte și să-și pregătească culcușul, să bage nește finanțări d-astea de la stat, UE, de un' s-o putea, pentru renovarea închisorilor.
     Decât că s-a ales și asta cu arest la domiciliu... Ce, nu e suficientă pedeapsă că nu mai merge la shopping?

2 comentarii:

  1. :)) Eu am o sila maxima de ce se intampla in tara asta asa ca ma uit foarte rar la stiri ca sa nu ma enervez, dar ai descris situatia foarte amuzant, mai ca as da google sa vad pe unde mai e Udrea...:)) Iti dai seama cat sufera mititica..cu asa pedepse astia te instiga sa furi :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca la asta ma gandeam si eu: parca i-ar impinge de la spate sa-si vare mainile pan' la cot in cosul cu bani...

      Ștergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...