miercuri, 1 aprilie 2015

Tus Catrice Don't Leave Me

     După ce-am reușit să arăt ca-n Noaptea morților vii, că dacă nu mă atenționa o amică, umblam zombie prin târg, am mai încercat un tuș.
     Aș putea încerca magazine mai de soi, da' să mor dacă-mi vine să intru când le văd pustii, sau când încerc să intru pe site în căutare de prețuri și văd nimic. În materie de prețuri, căci produse văd. Și uite-așa am avut plăcuta surpriză într-un supermarket, atunci când dădeam târcoale unui stand cu cosmetice, să mă abordeze o domnișoară și să mă întrebe dacă mă poate ajuta cu ceva...

     Fiind într-o pasă bună, i-am zis ce-aș vrea, și deși pusesem deja gheara pe un tuș, făptura amabilă mi-a recomandat altul. Sigur că am opus rezistentă, decât că făptura chiar știa ce vinde, așa că mi l-a smuls și mi-a dat altul. Nu mă satisface 100%, dar... mă: nu curge când plâng, nu se întinde, nu crapă, e ieftin. Adică... din punctul meu de vedere este ieftin.

     Io aș fi vrut ceva gen cariocă/ creion/ stilou, [non]culoare mată, intensă, opacă, vârf precis, practic, ergonomic, cantitate... rezonabilă inclusă-n preț... și l-am luat p-ăsta, care-i lichid, oarecum clasic, decât că face ce vreau io: arată bine și nu se descompune când clipesc ori când plâng.
     Deci: este un tuș lichid, aplicatorul este creat pe modelul "vârf de cariocă" din fetru, sau ce naiba o fi, în teorie este waterproof (tușul, nu vârful). L-am cumpărat acu' vreo săptămână, și l-am folosit zilnic (să vedem și cât ține, în cât timp de la deschidere începe să dea rateuri).
     Ce m-a încântat:

  •   spre deosebire de ce-am mai folosit până acum, vârful aplicator al acestui tuș nu a adunat fard pe suprafața sa (până acum am observat că fardul adunat pe suprafața vârfului aplicator devine un soi de "membrană" impermeabilă ce nu mai permite transferul tușului);
  •   aplicat pe pleoapă, tușul este negru, opac, finish lucios, formează o peliculă care nu se crapă, nu se fisurează, sfărâmă etc etc, de la prima tușă-i negru;
  •   prețul mi s-a părut bun: 20 lei.

     Motive să nu fiu încântată... n-am, doar că mi-aș fi dorit să fie cariocă, și era perfect.
     Bun, gata, am găƒsit și un tuș care face ce vreau io și la un preț mai mult decât rezonabil, momentan nu mai caut altul. Îl punem în sertarul cu minuni alături de baza pentru fard de pleoape Radiant.



2 comentarii:

  1. Oooo...20 de lei..super tare...sa stii ca si eu cautam aplicare gen carioca dar m-a dezamagit unul...avon sau oriflame..nu mai stiu sigur...si nu mi-a mai trebuit...e chiar tare tusul, eu cred ca ti-am mai zis ca tot recumpar unul miss sporty..tot ieftin si bun..dar parca ma incanta si asta al tau :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am avut noroc la Miss Sporty: cand intrebam de tus ziceau ca taman ce l-au vandut, iar cu sta a fost noroc. Este de departe cel mai bun la capitolul culoare si rezistenta, iar pretul e prea bun.

      Ștergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...