duminică, 20 iunie 2010

De ce?

De ce măsurile de reducere a salariilor bugetarilor, măsurile de reducere a pensiilor, a indemnizaţiilor de orice fel sunt aplicate imediat, fără drept de apel (este mai mult decât evident că orice discuţie, negociere, protest etc) este inutilă, iar miniştrii au două luni pentru a bălmăji (pentru că nu au nici cea mai vagă idee) nişte măsuri anti-criză?

De ce un ministru, care se presupune că n-a ajuns ministru pentru că este un prost neavizat, nepregătit, picat din lună ieri şi făcut ministru la ieri, două minute şi cincisprezece secunde în timp ce încă îşi mai sugea degetul mare de la piciorul drept, are cele două luni de graţie? Ca să ce? Nu a demostrat deja că este ineficient, incompetent, nul, vid în calitate de ministru?

De ce toată lumea (politică) se încăpăţânează să folosească sintagma “economia românească” atâta vreme cât aceasta nu există? În România economia este doar o noţiune. Nu există economie în adevăratul sens al cuvântului, iar ceea ce se numeşte în prezent “economie” trăieşte doar pentru că unii încă sunt suficient de inconştienţi încât să vrea strugurii la care cu greu pot ajunge! România este o societate de consum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...