marți, 6 iulie 2010

Iar vorbeşte gura fără ei… sau nu ştie stânga ce zice dreapta (sau poate n-o interesează)

Ia uite ce găsim în “Adevărul”: “Băsescu: Când am vorbit de 6 milioane euro pentru digul din Săuceşti m-am referit la întreaga comună” . Lămurirea asta vine după ce Boc-Boc-Boc a zis ceva de doar 1,8 milioane euro, şi a început dăşteptul românaş să socotească de ce ăla zice 2, celălalt 6.
Aşa o fi, dar nu suntem Mafalda să ghicim ce a vrut să zică Băsescu sau Boc-Boc-Boc. Tare greu să formulezi o propoziţie cu subiect şi predicat sau să furnizezi o informaţie completă.
Băsescu o avea un PR, sau işi scrie textele singur?
Şi acum, între noi fie vorba, crede cineva că de mâine, sau de luni se vor apuca de… dig? Părerea mea e că nu se poate din motive naturale.
Poate că ar fi cazul să iasă la teveu si un hidrotehnist, un pedolog, un geotehnist, ceva şi să povestească cum stă treaba în realitate, că de Carmen Harra m-am plictisit, la fel cum m-am plictisit cu dezbaterile astea interminabile cu titluri pe burtiera “PLOUĂ!”. Ei, şi ce? A, şi cum stă treaba şi pe la Apele Române, ce se mai aude cu barajele date în administrare la Apa Nova… Tot e romanu’ expert în dureri de dinţi înainte de-a ajunge la stomatolog, nutriţionist, le ştie pe toate ca un om mare, ia sa înveţe cum stă treaba şi cu ploile, viiturile, inundaţiile, infiltrările, că acuşi fac ăştia pierdute şase milioane de euro (împrumutate şi alea), pentru un dig pe care n-o să-l vedem decât când o se îndulceasca Marea Neagră, cât ai zice “Cocoş” sau “Boc-Boc-Boc”!

2 comentarii:

  1. Nu cred ca stie cineva clar cat va costa un dig undeva nu cred ca sunt facute calcule realiste. Aceste calcule care exista includ comision, spaga si resul cheltuielilor oibligatorii la lucrare publica

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai nici n-are cum sa stie fara o armata de ingineri, geotehnisti, proiectanti samd, fara un proiect, fara un caiet de sarcini. Numa' Basescu & Co viseaza noaptea cifra finala cu atata precizie.

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...