vineri, 12 noiembrie 2010

De prin ziare adunate

Libertatea

Lucian Mitrea, soţul Andreei Bănică, umblă murdar în urechi!Ok, de acord: e o ştire de interes naţional. Cu siguranţă juma’ din populaţia urbei se holbează la urechile lui Lucian Mitrea, ăia care n-au apucat să studieze pozele aleargă deja la chioşcuri să-şi cumpere ziarul... nebunie de ştire. Chiar au greşit titlul ăsta. Toate “tabloidele” ne-au obişnuit cu titlurile-sfat, titlurile-întrebare, titlurile-dojană şamd, deci p’ăsta clar l-au greşit! Trebuia să fie “Luciane, spală-te, taică… în urechi”…


La un bal din America, Moni a stat l¬ângă J.Lo, Tom Hanks şi Halle BerryDacă nu ne spun că a şi stat pe acelaşi colac de budă pe care a stat şi J. LO, chiar că nu-i extraordinar… Eventual a tras pe nas aerul expirat de jâpunctlou … şi s-a trezit şi ea cu gemeni, păr bogat ca al lui Tom Hanks, o carieră înfloritoare în ce domeniu vrea ea, şi măritată cu un Jose Armando Luis Fernando de La Hoya Veracruz y Santander (nu că Jose Armando ăla cu care-i măritata jâpunctlou o fi un făt-frumos, da’ măcar nu e chiar Irinel).

Otita ne poate lăsa fără auz! – Probabil că multă lume nu ştia că otita este o chestie nasoală, şi pentru care trebuie neapărat să mergi la doctor. Să-l văd şi io p’ăla de-l dor urechile de-i crapă creierii şi aşteaptă să-i treacă durerea de la sine…Din acest articol, eu am înteles că toată lumea este capabilă recunoască o otită, dar în ciuda acestei extraordinare competenţe, nu ştie precis ce-i aia şi ce face.
Click

Alex Ciucu ia masa în oraş, pe stradă! – Un articol în care ne povesteşte cineva (n-am avut curiozitatea să aflu cine), că lu’ Ciucu îi era foame şi a halit ceva pe stradă. Cică plescăia. O fi tras şi o râgâială de satisfacţie după ce şi-a umplut burta? Ştirea este incompletă…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...