vineri, 10 iunie 2011

Vorbe

     Vorbe: Sergiu Nicolaescu (81) zise la Kanal D că face sport în fiecare zi. Ţineţi-vă bine, acu’ vine bomba: "şedinţa" durează o oră şi jumătate, să vezi şi să nu crezi! Io nu cred, i-o regie ceva… poate cu tot cu reluare, eventual slow motion. Bine, n-am auzit cu urechile mele, am preluat şi io ştirea din Cancan, şi acolo nu zice ce sport face “Mircea”.

     Unu, doi, unu, doi, pân’ la budă şi ‘napoi! Stâng, drept, stâng, drept… În pas de defilareeee, marş!

3 comentarii:

  1. Nu stiu ce sport face Sergiu Nicolaescu, dar uite un octogenar vazut cu ochii mei care antreneaza picii la baschet: http://inbrasov.blogspot.com/2011/06/unde-pot-face-copii-baschet.html.
    Dulaul din imagine este al lui si il trage pe mos prin toate tufele. Plus: la antrenamente se misca de zici ca a descoperit fantana tineretii...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ema - octogenarul nu prea arata a octogenar, in sensul ca pare mult mai tanar; as face si pariu ca-i un fost sportiv, plus Brasovul... Numai cand ma gandesc si-mi vine nas aerul tare si prind puteri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate. Batranul a practicat sportul de performanta. Plus (zice gura lumii) ca a fost mare fustangiu: 3 casnicii, are un copil mai mic de cat nepotelul sau...
    :)

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...