joi, 7 iulie 2011

Câteva recomandări pentru o manichiură reuşită


     Sunt foarte neplăcute şi jenante situaţiile în care într-o oarecare etapă a unei manichiuri, clienta spune “nu îmi place”, “da’ eu nu asta am cerut”, “voiam rozul acela” şi manichiurista şterge totul de pe unghii şi o ia de la început.  Şi mai rău este să te trezeşti cu unghiile mult mai scurte decât ai fi vrut. E rău, pentru că plăteşti toate operaţiunile executate, toate consumaabilele folosite, inclusiv “eroarea”, şi atunci, nu mai bine să nu existe neînţelegeri? Sigur că manichiurista trebuie să comunice cu tine permanent, să îţi pună o serie de întrebări care să o ajute să înţeleagă ce doreşti; dacă, din cine ştie ce motiv, ea nu te întreabă, nu-ţi fie jenă să-i spui sau să o îndrumi tu, pentru că este vorba despre mâinile tale, şi despre banii tăi.

     Întotdeauna spuneţi manichiuristei exact ce doriţi să purtaţi pe unghii, cum vă purtaţi unghiile (formă, lungime, aspect, culori), şi asiguraţi-vă că a înţeles exact ceea ce doriţi, exprimaţi-vă cât mai limpede (nu spun că-i manichiurista bătută în cap, sau că nu ştiţi voi ce vreţi, sau că nu stiţi să vorbiţi, dar se pot crea o mulţime de confuzii); întotdeauna spuneţi dacă aveţi alergii, la ce substanţe, nu vă fie ruşine, sau teamă, să spuneţi că aveţi diverse afecţiuni, sensibilităţi, întotdeauna menţionaţi ce particularităţi au unghiile voastre (o manichiuristă bună, atentă, cu experienţă, îşi dă seama şi singură, dar bine este să spuneţi voi, nu să aşteptaţi să ghicească). Toate astea ar trebui să vă ajute pe voi să obţineţi ceea ce doriţi, să fiţi mulţumite de rezultat, iar pe manichiuristă o va ajuta să vă reţină, să vă mulţumească şi să lucreze mult mai uşor. 

     Pentru o manichiură reuşită, durabilă vă recomand să alegeţi cu mare grijă manichiurista, iar atunci când găsiţi una care să vă înţeleagă dorinţele, să vă mulţumească, păstraţi-o!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...