marți, 15 mai 2012

Zici ca-i vie...

Sursca: click.ro
      Luati de cititi: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/bianca-dragusanu-pledeaza-infometare-dieta-silueta-394143.html 

      Tineti minte cand spuneam ca Dragusanca e o specie straina de Terra? Spuneam asta pentru ca nimeni n-a vazut-o vreodata mancand… eh, uite ce zice ea si-mi spulbera ipoteza: nu mananca deloc!
Sau mananca o data la doua-trei zile… Bine, una d-asta e buna la casa omului: nu mai dai un sfant pe mancare pentru ca se hraneste cu apa si aer. De fapt, nu-i buna: ce nu da pe mancare da pe haine, farduri si zorzoane.
     Am auzit ca o portie de varza noua, calita, asezonata cu niste piper, doua foi de dafin si garnisita cu un ardei iute (fara ciolan afumat ori alta parte din anatomia unei lighioane pe patru ori pe doua picioare) n-are cum sa faca rau la silueta. Poate la ficat, dar nu mancam in fiecare zi. Si daca mancam intr-o zi, nu mai mancam o luna dup’aia, si nu se pune. Iote, al dracului magar, taman cand se invatase sa nu mai manance…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...