luni, 3 septembrie 2012

Duamne de poveste (3)

"Modelul" din istorioara de azi nu se incadreaza in categoria duamnelor. De fapt, daca stau sa ma gandesc, duamnele nu o accepta in cercul lor elitist.
Este o persoana foarte discreta, isi vede de treaba, nu deranjeaza pe nimeni, este foarte saritoare, amabila, politicoasa, o prezenta placuta. Este si foarte generoasa, zambitoare. Indiferent cine se incurca, are un task mai dificil de indeplinit, nu stiu cum se face: zanuta observa si-i sare in ajutor. Rareori am auzit pe cineva sa ingaime un multumesc, dar mai mereu aud comentarii gen "las' ca sare Cutarita si te descurca", "lasa asa, ca vine Cutarita" etc. Pe fruntea ei s-a lipit eticheta "fraiera", "prostanaca", "mototoala".
In compartimentul din care face ea parte se pune tara la cale, se discuta si se foarfeca toate celelalte membre ale echipei. Pentru ca ea nu a raspuns niciodata, nu a intervenit in discutie, nu s-a implicat, colegele ei au ajuns la concuzia ca M este surda :))
Porecle: OZN-ul (o duamna care cu greu are loc pe usa), Furia Rosie (o duamna a carei gura nu tace never ever), Mitzi Stilata (duamna al carei pranz se lafaie pe un intreg raft din frigider intr-o punga Pull and Bear), Neuronul (o duamna care se mandreste cu faptul ca stie sa deschida un PC, numai daca acesta este in priza, altfel => PC defect), Chucky (nu cred ca necesita explicatii), Fata de la meteo (o duamna care vorbeste cu precipitatii)...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...