joi, 2 octombrie 2014

Aiurea si varza...

 Asta-s eu zilele astea. N-am mai citit mailurile de vreo două săptămâni, pe fb n-am mai intrat din motive de... de multă vreme. și complicate: sunt detașată o perioadă pe un alt proiect, care proiect, să fie el al dracu', mi-a prelungit programul cu vreo două ore și ceva, poate chiar patru, deci plec d-acas' pe la șase și ceva, și ajung acas' pe la vreo opt, ori dracu' știe când. În plus, e tipul ăla de activitate... monotonă, repetitivă, la care uneori visam în vremuri mai agitate. Eh, cu ocazia asta am tras de concluzie că e tare bine să ai grijă ce-ți dorești (a câta oară?)... În fine, sunt convinsă că le aveți și voi p-ale voastre, clar nu vă mai trebuie și ale mele, așa că n-o să mă mai smiorcăi. Mi-aș dori să câștig suficient încât să-mi permit să plătesc o menajeră (și s-o plătesc decent)... dar doar mă zbat să-mi păstrez eu poziția. tragic, nu? Eh, puțin contează. Timpul costă, nu?

 Aș vrea doar ceva timp liber să pot să mă ocup de cactuși, mai ales că-mi sunt foarte dragi... Am primit câțiva, și-i am de când aveau juma' de centimetru, acum s-au triplat, însă nu prea am mai avut ocazia să-i mângâi cu privirea. Ar cam trebui să încep să-i pregătesc de iarnă... am cam greșit și cu pământul și ar cam trebui să îndrept isprava până nu-i prea târziu. Aș vrea să am timp să-l duc și eu pe fiu-meu la școală, și să-l iau... Aș vrea să am timp să trec prin piața aia aglomerată și împuțită, aș vrea să am timp și de mărgelit, cusut și aș vrea să am timp să desenez, la fel cum aș vrea să am timp să citesc ce-mi place. A propos de citit: m-a pus dracu' să încep să citesc cu nush ce aplicație de pe smartrahat, și am citit și io un autor oarecum la modă (eram curioasă și nu citisem never ever), și, ce să vezi, în două zile am înghițit cartea, și la final... lipsea o pagină jumate. Mi-am băgat, mi-am scos, nu găsesc cartea de hârtie pe nicăieri. Căutăm pe torenți... Nu mai spun că din cauza "detașării" nu mai am net nici la scârbici din motive de dracu' să-i ia p-ăia de la IT care nu vor să-și bată capu' cu probleme d-astea, că dacă aveau, găseam eu câteva secunde să mai scriu o tâmpenie, ori două... și mai mult decât atât, o tembelă (nu spunem cine), și-a cumpărat o gentuță drăguță și mititică, și s-a așezat cu curu' pe ea. Geanta e ok, da' telefonu' din geantă, ăla șmecher, cu net și alte minuni, e în service, și acu' idioata are un telefon pe care nu mai știe cum să umble.
Latest news: Oana Lis e gravidă.
Cu cine? Ce întrebare! Cu Lis, cu cine pușca mea?!
No way, L își împinge și limba cu deștu'...
Concluzii: e foame de bani, păcănelele astea...

Q: Cum a ajuns un bebeluș în burta O.R?
A: La micul dejun...

2 comentarii:

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...