vineri, 6 februarie 2015

Acu' chiar m-am lecuit...

      Numa' gura a fost de mine, da' acu' gata, cum am zis mai sus: m-am lecuit! Nu-mi mai trebuie în veci!

      Am recidivat și-am comandat un tuș Avon, de data asta Super Extend Liquid Eyeliner.


      Și Morticia e frumoasă, eu... frumoapsă! S-a întins de la o picătură de ploaie picată pe pleoapă de zici că-i... I-adevărat că nu zice pe nicăieri că are proprietăți speciale, da' zău că nu înțeleg ce motive aș avea să mai cumpăr un produs de genul ăsta atâta vreme cât rezistenta lui pe pleoape este zero. Ah, da, rezistă dacă nu atingi, nu plouă, nu ți se umezesc ochii. Eventual pe-o coală de hârtie...

     La capitolul intensitate a [non]culorii stă bine, că e un negru negru precum funinginea din coșul sobei, la capitolul vârf aplicator, iar stă bine (mie-mi este foarte ușor să-l folosesc), însă la capitolul "liquid"... este apă colorată.

3 comentarii:

  1. Eu nu prea imi iau produse rezistente la apa, dar am pretentia ca si un produs normal sa reziste, nu e normal sa reactioneze asa. Eu folosesc unul de la miss sporty si sunt foarte incantata de el, mai ales raportul calitate pret e foarte bun ;)

    RăspundețiȘtergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...