joi, 12 ianuarie 2017

Toate-s vechi...

 Frig, nu zic ba. Nu i-a mai luat p-ăștia ninsoarea prin surprindere [chiar de tot], da' atâta prostie cât am văzut/ auzit zilele astea... Știu că se poate și mai rău, doar nu-i ultima iarnă, asta dacă ar fi să fie prostia legată numa' de un subiect și-un sezon, da' prostia se vede și aude, nu are teme preferate, nu discriminează și nu lovește mișelește.

 Frigul a venit din Siberia, zăpada & ninsoarea tot de acolo, pesemne că rușii s-au ținut de bancuri văzând că avem scut anti-rachetă. Nu puteau să trimită și o vutcă, un urs polar, un pinguin, un ren?

 Încep și io să cred că o constipație, ceva, o fi la mijloc, văd că inventariază ăștia câți inși și-au rupt noada pe gheață: garantat cresc audiențele.

 S-a zărit cucurbeul, mă aștept să se zărească și aurora.

2 comentarii:

  1. :)) Hai ca prima zi a fost mai greu...azi ne-am obisnuit cu nametii. Secretul e sa nu iesim din casa in prima zi cand ninge, sau ma rog sa iesim doar la sanius :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ar fi grozav sa nu fie nevoie sa iesim din casa... ma gandeam cum ar fi, daca s-ar putea, sa ies pe la primavara :))

      Ștergere

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...