sâmbătă, 11 decembrie 2010

Trench-coat alb

     Se poarta trenciurile. Nu s-au demodat niciodata, desi o vreme au cam fost ocolite, sunt potrivite oricarui tip de silueta, sunt foarte versatile. Am vazut zilele astea o multime de femei imbracate in trench-coaturi albe. Modelele erau deosebite, iar fetele aratau foarte bine cu silueta conturata de cordonul lat, alungita de cizmele inalte cu toc. Chiar le-am invidiat pe unele dintre ele pentru alegerea facuta, insa la o privire mai atenta si mai “de aproape”, albul… nu mai era alb.

     Deci: albul este foarte pretentios si pretios. Trebuie sa stii sa porti o haina alba, sau sa iti poti permite sa o porti. Este o diferenta enorma intre a-ti permite sa achizitionezi un produs, a-ti permite sa-l porti, si a sti sa il porti.
     Toata admiratia fata de domnisoricile pe care le-am vazut purtand trenciurile acelea albe s-a spulberat in clipa in care am observant mansetele, cordonul, sezutul, poalele hainei murdare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu voi publica niciodata insulte, obscenitati, comentarii scelerate, nu dau doi bani pe ele, nu le citesc: nu va obositi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...